Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

BILL1 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα σας. Επιλέξατε να διαγράψετε το λήμμα Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης επειδή υπήρχε μόνο ένα τραγούδι (και δεν ήσασταν και σίγουρος). Πριν διαγράψετε το λήμμα, ενδιαφερθήκατε να ψάξετε για περαιτέρω τραγούδια του; Απ' ότι φαίνεται όχι. Ας πούμε τέλος πάντων οκ, να το αφήσουμε αυτό στην άκρη. Άλλωστε δεν είμαι και σίγουρος αν υποχρεούστε κάτι τέτοιο. Το ότι έκανε συνεργασία με τον Αγάθωνα Ιακωβίδη σας πέρασε απαρατήρητο; Δεν ξέρω αν διαβάσατε το λήμμα αλλά νομίζω πως αυτά δείχνουν ότι η διαγραφή έγινε λίγο βιαστικά. Ακόμη κι αν δεν μπορέσουμε να τεκμηριώσουμε το λήμμα με πηγές για προηγούμενες δουλειές που έχει κάνει ο τραγουδιστής, πιστεύω γενικά ότι το να διαγράψουμε ένα λήμμα με ευκολία δεν είναι ότι πιο ωραίο και ότι αυτή η λογική δεν μας παίρνει να την χρησιμοποιούμε στην ελληνική ΒΠ, ειδικά την στιγμή που βρισκόμαστε αριθμητικά στα λήμματα κάτω από γλώσσες με μικρότερο αριθμό ομιλητών. Πάντως αυτά που σας λέω πραγματικά δεν τα λέω για να σας κατηγορήσω, ή δεν είναι κάτι που μου ήρθε τώρα. Είναι κάτι που απασχολεί και εμένα και πολλούς άλλους χρήστες της ελληνικής ΒΠ, και επειδή είναι κάτι που αφορά και εμένα και εσάς, απλώς επικοινωνώ τους προβληματισμούς μου για το λήμμα. Καλή σας συνέχεια σε ότι κάνετε.

ΥΓ.: Μιας και έτυχε να χρειαστεί να επικοινωνήσω με κάποιον διαχειριστή, παρακαλώ να κοιτάξουμε το ενδεχόμενο όπως υπάρχει λήμμα για την δολοφονία Γκιόλια να δημιουργηθεί λήμμα που να αφορά την περίπτωση Καραϊβάζ, καθώς λήμμα που να αφορά τον ίδιο τον Καραϊβάζ υπάρχει ήδη.

BILL1 (συζήτηση) 13:46, 10 Απριλίου 2021 (UTC)

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Υπάρχει πολιτική για τους μουσικούς.

Το πιο σωστό είναι να λέγεται «Δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ» (και αντίστοιχα του Γκιόλια κοκ). Δεν υπάρχει λόγος διάσπασης.