Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glorious 93

Λιονέλ Μέσι (Ατομικά βραβεία και ρεκόρ)

1
Dim. Nor. 86 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα Glorious 93.

Σου απαντάω σε αυτά που μου έγραψες.

Η IFFHS είναι η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Στατιστικής & Ιστορίας και απονείμει χειροπιαστά βραβεία όπως μπορείς να ελέγξεις, τόσο στις εικόνες της επίσημης ιστοσελίδας της (https://www.iffhs.de/) όσο και στις εικόνες της Google γενικότερα. Επομένως κακώς αφαίρεσες το : "4 φορές καλύτερος πλεϊμέϊκερ της χρονιάς στον κόσμο", αφού αφορά σε κανονικές πρωτιές με βραβεύσεις, και σε καμμία περίπτωση "πρωτιές", όπως χαρακτηριστικά έγραψες.

Ακόμη, "εάν δεν είναι δυνατόν να λαμβάνονται υπόψη" όπως επίσης έγραψες, πρωτιές εγκυρότατων αθλητικών περιοδικών και εφημερίδων, τότε θα έπρεπε να είχες ήδη αφαιρέσει διακρίσεις τύπου "France Football Ballon d' Or Dream Team", "Βιβλίο ρεκόρ Guinness για τα περισσότερα τέρματα σε επίσημους αγώνες σε ένα ημερολογιακό έτος" κ.α. που έχουν συνεισφέρει άλλοι χρήστες και που ίδιες ή ανάλογες διακρίσεις αναγράφονται και σε άλλους αθλητές, παρά το γεγονός ότι στην πραγματικότητα δεν έχει δοθεί κάποιο χειροπιαστό βραβείο ή μετάλλιο. Επομένως, ή θα πρέπει να αφαιρεθούν από όλους ή ισχύει το "δυο μέτρα, δυο σταθμά" και αυτό όπως καταλαβαίνεις δεν είναι προς όφελος της Βικιπαίδειας.

Τέλος, δεν θα σταθώ στο θέμα με την ΟΥΕΦΑ, φυσικά γνωρίζω ότι αφορά την Ευρώπη, απλώς το έγραψα επειδή βλέπω (όπως θα έχεις δει και εσύ βέβαια, αφού είναι ακόμα έτσι γραμμένα, δεν έχουν διορθωθεί από κανέναν) ότι και άλλοι χρήστες έχουν γράψει π.χ. "καλύτερος παίκτης ΟΥΕΦΑ στην Ευρώπη". Δηλαδή το έκανα για να ταιριάζει το λεκτικό με τα υπόλοιπα σχετικά λεκτικά. Πλεονασμός είναι, ok.

Αντικειμενικά και φιλικά,

Dim. Nor. 86