Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS

Ttzavaras (συζήτησησυνεισφορές)
MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Δε θα το έλεγα. Καλά Χριστούγεννα.

Olimpicteak (συζήτησησυνεισφορές)

Κ. Μαρκέλλο, Χαίρετε. Το λήμμα δημιουργήθηκε με τη συνεργασίας των μαθητών και τον ίδιο τον εικονιζόμενο ορειβάτη που αφορά το λήμμα. Ο ίδιο ο ορειβάτης προσέφερε τις φωτογραφίες του, τις λεπτομέρειες του βιογραφικού του και όλα τα στοιχεία που συμπεριελήφθησαν στο λήμμα. Επειδή θα θέλαμε οι μαθητές μας να δούν και να σχολιάσουν και να διδαχθούν μέσα από αυτήν την δραστηριότητα σας παρακαλώ μπορείτε να προχωρσήσετε στη δημοσίευσή του; άν όχι σας παρακαλώ μας λέτε ξεκάθαρα τι και που θα θέλατε να τα προσθέσουμε;; Σας επαναλαμβάνω, δεν αντιγράψαμε τίποτα και από πουθενά, ο ίδιο ο εικονιζόμενος μας δίνει τα στοιχεία και μαζί του τα έχουμε συγγράψει οι φωτογραρίες είναι δικές του κατά δικές τους. Τι άλλο θέλετε και δεν μας επιτρέπετε να ολοκληρώσουμε τη σχολική αυτή δραστηριότητα; Ευχαριστώ--Olimpicteak (συζήτηση) 12:05, 26 Δεκεμβρίου 2020 (UTC)

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Τα πνευματικά δικαιώματά μιας εικόνας ανήκουν στο φωτογράφο-δημιουργό όχι στο εικονιζόμενο πρόσωπο. Μελετήστε επίσης τις σελίδες Βικιπαίδεια:Σύγκρουση ενδιαφέροντος, Βικιπαίδεια:Βικιπαίδεια:Όχι πρωτότυπη έρευνα, Βικιπαίδεια:Σύγκρουση κινήτρων και Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων. Αν θέλετε πράγματι να ωφεληθούν οι μαθητές μπορούμε ευχαρίστως να σας προτείνουμε μία σειρά από λήμματα τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν χωρίς όμως να αντιγράφουν κείμενα από άλλες ιστοσελίδες.

Olimpicteak (συζήτησησυνεισφορές)

Επίσης το μάθημα δεν το επιλέγουμε εμείς το διαμορφώνουν οι μαθητές με τα ενδιαφέροντά τους, οπότε πιθανών τα λήμματα που θα μας προτείνετε "να ασχοληθούν οι μαθητές μας για να ωφεληθούν" δεν εντάσσονται στα παρόντα ενδιαφέροντά τους προφανώς. Η ορειβασία ήταν το θέμα των εκδηλώσεων και των δραστηριοτήτων που διενεργήθηκαν και που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε μιας και ο ίδιος αθλητής ήταν ο ενορχηστρωτής και ο προμηθευτής του υλικού και των πρωτοβουλιών αυτών. Ο ίδιος ο ορειβάτης για τον οποίο γίνεται λόγος. Δεν βλέπω πως μπορούμε να του κλέψουμε τα πνευματικά δικαιώματα ακόμα..

Olimpicteak (συζήτησησυνεισφορές)

Κ. Μαρκέλο επαναλαμβάνω, όταν συντάσσαμε το λήμμα, ήταν μπροστά και ο κ. Μαγγίτσης ο οποίος έδωσε σε εμάς όλο το υλικό. Θεωρείτε ότι δεν είναι δικό του δηλαδή; δεν μπορεί να το δώσει όπου θέλει; επίσης οι φωτογραφίες εκτός από μία που την ενημέρωσα, είναι τραβηγμένες από τον ίδιο για τον ίδιο. Τι να κάνουμε να βάλουμε άλλον φωτογράφο; Να βάλουμε ένα τυχαίο όνομα;; ευχαριστώ

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Δυστυχώς δεν κάνετε καθόλου κόπο να κατανοήσετε το τι ακριβώς είναι η Βικιπαίδεια στην οποία όλοι συνεισφέρουμε εθελοντικά, παρότι σας έχω παραθέσει πληθώρα συνδέσμων. Παρακαλώ ότι έχετε να πείτε να το αναφέρετε στη Συζήτηση:Νίκος Μαγγίτσης. Δεν πρόκειται να συνεχίσω τη συζήτηση εδώ. Καλή σας χρονιά.

Απαντήστε στο "Nickname"