Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Sperxios

Σχολαστικος (συζήτησησυνεισφορές)
Sperxios (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν εβαλα ονομα απο κατω επιτηδες. Δεν θα το κανω ουτε τωρα που με ρωτατε, γιατι ο στόχος μου δεν ήταν οι ανθρωποι αλλα οι συμπεριφορές.

Σχολαστικος (συζήτησησυνεισφορές)

Θεωρῶ ἔμμεση καταφατική ἀπάντηση τό ὅτι δέν μέ ἐξαιρεῖς ρητά.

Sperxios (συζήτησησυνεισφορές)

@Σχολαστικος: Τα παίρνετε προσωπικά γιατι, ξέρω πόσο ειναι σκληρό, ειστε πιεσμένος από τις απανωτες φραγες. Μακάρι να μπορούσα να σας κανω να νιώσετε καλύτερα. Θα ειμαι καπως ειλικρινής εδω: προσωπικά δεν έχω δει κακεντρέχεια σε εσας, και τελευταία είστε ευγενικός (πχ χωρίς ειρωνίες). Αλλα βλεπω πώς επικαλείστε συχνά την παρέμβαση των διαχειριστών -- αμα βλεπετε πως παει για τσακωμο η φάση, καντε μια αλλαγη στο κειμενο που να μην προκαλει πολλές διαφωνίες, ή αφηστε 2-3 μερες να περάσουν, αντί να τρεχετε στην διαχείριση.

Πιστευω πως ειναι εθιστική η βικιπαιδια, όχι μόνο επειδή ικανοποιεί τον χτιστη μέσα μας, αλλά επειδη "τσακωνομαστε" και ανεβαζουμε ένταση ΚΑΙ μετά μαθαίνουμε να ελέγχουμε την αντίδρασή μας. Ειναι ο αυτοέλεγχος που ειναι εθιστικός (long term). Και πιστέψτε με, τα γράφω αυτά και προς τον εαυτό μου, αφού παλεύω κι εγώ στο οριο μην και χασω τον έλεγχο, και παντα ανακαλύπτω μετα ποσο καλύτερα ήταν που τον κρατησα.

Απαντήστε στο "Αὐτοί οἱ χαρακτηρισμοί"