Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Dor-astra

Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση
MARKELLOS (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Καλησπέρα. Καταρχήν σε καμία περίπτωση οι εικόνες εύλογης χρήσης δεν πρέπει να μπαίνουν σε κατηγορίες λημμάτων. Οι εικόνες εύλογης χρήσης πρέπιε να εμφανίζονται μόνο σε λήμματα.

Επίσης προσοχή στα κριτήρια. Το Αρχείο:Γιοσμας.jpg για παράδειγμα δεν νομίζω ότι πληροί το κριτήριο 7.

Dor-astra (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αν και δεν απλή εικονογράφηση, ο κάθε βιογραφούμενος δεν είναι αφηρημένο πράγμα, είναι συγκεκριμένο. Και αυτό το συγκεκριμένο, ολοκληρώνεται μόνο και με την εξωτερική εμφάνισή του, παρόλα αυτά επειδή γνωρίζω τις αντιρρήσεις, αν κρίναμε τις εικόνες εύλογης χρήσης που έχουν ανέβει, με βάση το κριτήριο 7 (έτσι όπως το ορίζετε εσείς), θα έπρεπε να διαγραφεί το 90% των εικόνων.

Dor-astra (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Ευχαριστώ για τις επισημάνσεις. Την πρώτη παρατήρηση που κάνεις δεν την ήξερα και θα το διορθώσω. Όσο για την δεύτερη, τι να πω, αν νομίζεις διέγραψέ την.

Geraki (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Με πρόλαβε ο Μαρκέλλος. «Απλή εικονογράφηση λήμματος και πορτρέτο προσώπου σε λήμμα για το εικονιζόμενο πρόσωπο δεν αποτελούν "εύλογη χρήση"».

Dor-astra (ΣυζήτησηΣυνεισφορά)

Αν και δεν απλή εικονογράφηση, ο κάθε βιογραφούμενος δεν είναι αφηρημένο πράγμα, είναι συγκεκριμένο. Και αυτό το συγκεκριμένο, ολοκληρώνεται μόνο και με την εξωτερική εμφάνισή του, παρόλα αυτά επειδή γνωρίζω τις αντιρρήσεις, αν κρίναμε τις εικόνες εύλογης χρήσης που έχουν ανέβει, με βάση το κριτήριο 7 (έτσι όπως το ορίζετε εσείς), θα έπρεπε να διαγραφεί το 90% των εικόνων,

Απαντήστε στο "Εικόνες εύλογης χρήσης"