Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2020β/αρχείο 3

Tomunitq (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. διαγράψατε ένα λήμμα που δημιούργησα πρόσφατα, καθώς και ένα συμπληρωματικό για τη δισκογραφία του. Η πρόφαση ήταν ότι οι παραπομπές μου δεν αποτελούσαν στοιχεία εγκυκλοπαιδικότητας. Οι παραπομπές ήταν συνεντεύξεις και αναφορές του ίδιου του καλλιτέχνη, καθώς και μερικά δελτία τύπου δίσκων του από ιστοσελίδες. Είναι τέτοιο το συγκεκριμένο είδος μουσικής ούτως ή άλλως που ακόμα και στους μεγαλύτερους καλλιτέχνες της οι πηγές είναι συγκεκριμένες.

Αν δείτε άλλα αντίστοιχα λήμματα της ίδιας κατηγορίας είναι σε πολύ χειρότερη κατάσταση. Και αυτό δεν το αναφέρω για να πω ότι το λήμμα ήταν το μονόφθαλμο μπροστά στα τύφλα, απλά μου κάνει εντύπωση πως το συγκεκριμένο λήμμα έζησε μόνο δύο ώρες και άλλα σε πολύ χειρότερη κατάσταση (και της ίδιας κατηγορίας και οποιασδήποτε) επιβιώνουν μήνες και χρόνια.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)
Dr Moshe (συζήτησησυνεισφορές)

Λυπάμαι που είμαι υποχρεωμένος να το επισημάνω, αλλά το ανωτέρω όνομα χρήστη παραπέμπει σε αισχρολογία (όπως φαίνεται ξεκάθαρα εδώ) και, ως εκ τούτου, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύμφωνα με την πολιτική τής ΒΠ. Με στενοχωρεί ιδιαίτερα όταν χρήστες που επιδιώκουν να συνεισφέρουν επιλέγουν χρηστώνυμα που αποσκοπούν στην προσβολή, ενώ θα μπορούσαν ίσως να προσφέρουν. Ευχαριστώ.