Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2020β/αρχείο 3

Η πρόσφατη αναστροφή σας στην ανάρτηση για την κ. Φιλίνη

17
Kyrmedios (συζήτησησυνεισφορές)

Κύριε Καλογερόπουλε

Η Βικιπαίδεια σέβεται τη δεοντολογία της. Σας παρακαλώ σταματήστε να επεμβαίνετε σε αυτή τη σελίδα. Η ηθοποιός ως δημόσιο πρόσωπο εν ζωή δεν θέλει να δημοσιοποιήσει το έτος γεννήσεώς της, και αυτό πρέπει να γίνει σεβαστό, ακόμα και αν το έτος ήταν όντως διασταυρωμένα σωστό.


Σας παρακαλώ λοιπόν μήν αναστρέψετε πάλι την διαγραφή του έτους γεννήσεως.


Δ. Εμμανωλίδης

Kyrmedios (συζήτησησυνεισφορές)

Έγραφα αυτή εδώ την απάντηση όταν είδα το μήνυμά σας. Δεν αφαιρώ αδιακρίτως. Μόνο για τους λόγους που σας εξηγώ.

Kyrmedios (συζήτησησυνεισφορές)

Η προσθήκη του έτους γεννήσεως έγινε πάλι σήμερα, μετά από πολλούς μήνες, από κάποιο ανώνυμο χρήστη, και απλά αναίρεσα τη προσθήκη ή οποία απλά δεν συνάδει με την επιθυμία της ηθοποιού.

Σας ευχαριστώ που με ακούσατε.


Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Καταλαβαίνετε ότι στη Βικιπαίδεια δεν έχει καμία ισχύ η επιθυμία οποιασδήποτε ηθοποιού και ότι τα λήμματα είναι ανοικτά προς επεξεργασία; Αυτή είναι η δεοντολογία της Βικιπαίδειας και εσείς απλά δεν τη σέβεστε.

Kyrmedios (συζήτησησυνεισφορές)

Είδατε το εμειλ που σας έστειλα; Ο σεβασμός στη Βικιπαίδεια δεν τίθεται προς συζήτηση. Κάθε άλλο. Όμως η δεοντολογία της βικιπαίδειας εκτός κι αν κάνω λάθος, υποστηρίζει την επιθυμία δημοσίου προσώπου εν ζωή. Αυτό μόνο.

Αντιγράφω από την κορυφή της σελίδας συζήτησης. Παρακαλώ απαντήστε στο ηλ. ταχ. που σας έστειλα αν έχετε την ευγενή καλωσύνη.


Αυτό το λήμμα πρέπει να συμφωνεί με την πολιτική για τις βιογραφίες ζώντων προσώπων, ακόμα και αν το λήμμα δεν αποτελεί βιογραφία, επειδή περιέχει υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα. Αμφιλεγόμενο ατεκμηρίωτο ή με ανεπαρκή τεκμηρίωση υλικό που αφορά ζώντα πρόσωπα και δύναται να δημιουργήσει συγκρούσεις, επιβάλλεται να αφαιρεθεί αμέσως από το λήμμα και την σελίδα συζήτησής του, ειδικότερα αν είναι πιθανώς δυσφήμηση, συκοφαντία, εξύβριση ή λίβελλος. Χρήστες που προσθέτουν επανειλημμένα τέτοιο υλικό, είναι πιθανό να υποστούν φραγή. Εάν διαπιστώσετε ότι τέτοιο υλικό τοποθετείται επανειλημμένα, ή αν έχετε άλλες ανησυχίες, παρακαλείστε να αναφέρετε το ζήτημα στο σημειωματάριο διαχειριστών ώστε να επιμεληθεί του ζητήματος κάποιος διαχειριστής.

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Να το κάνεις τότε και όχι να αφαιρείς αυθαίρετα. Επιπλέον η ημερομηνία γέννησης δεν είναι λίβελλος. Από πότε έγινε λίβελλος; Και όχι δε θα σάς απαντήσω σε οποιοδήποτε email μού ζητά να παραβώ τις αρχές του εγχειρήματος, που εσείς παραβιάζετε. Μη με ενοχλήσετε ξανά

Dipa1965 (συζήτησησυνεισφορές)

Εν τω μεταξύ οι ip έχουν κάνει πάρτυ και, οποία έκπληξις

, έχει αφαιρεθεί η ημερομηνία γέννησης

Kyrmedios (συζήτησησυνεισφορές)

Παρακαλω μην επανεμφανίζετε το ετος γεννησεως. Εχω επενειλημμενα εξηγησει οτι περα του οτι ειναι λανθασμενο, καθιστα το εγχειρημα της βικιπαιδειας φερεφωνο σκανδαλοθηρικων ιστοτοπων και ειναι σε ευθεια αντιθεση με την επισημη πολιτικη της βικιπαιδειας για να τηρουνται οι επιθυμιες εν ζωη δημοσιων προσωπων. Το ετος δεν πρεπει να εμφανιζεται σε καμμια περιπτωση. Ευχαριστώ

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Καλά χαμός, 62άρα, 58άρα δυστυχώς το μείζον θέμα του ελληνικού κοινού είναι άρτος και θεάματα, ποδόσφαιρο, τραγουδιστές και η μαζική τέχνη της τηλεόρασης

Dipa1965 (συζήτησησυνεισφορές)

Και ο Joker, βεβαίως βεβαίως :)

Dipa1965 (συζήτησησυνεισφορές)

Επανέφερα τις πηγές που αφαιρέθηκαν και την αναφορά σε ημ/νία γέννησης. Όχι πως έχει καμία ιδιαίτερη σημασία το συγκεκριμένο λήμμα αλλά το περιεχόμενο της ΒΠ δεν είναι προϊόν απειλών και επιθυμιών των βιογραφούμενων. Ό,τι γράφουν οι πηγές.Αν ποτέ τις διαγράψουν με κανονκή νομική διαδικασία, τότε θα το διαγράψουμε κι εμείς.

Kyrmedios (συζήτησησυνεισφορές)

Οι πηγές αφαιρέθηκαν από bot της βικιπαίδειας, όχι από άνθρωπο.

Dipa1965 (συζήτησησυνεισφορές)

Ξέρουμε να διαβάζουμε ιστορικό λημμάτων, κύριε. Το μποτ αντικατέστησε δυο πηγές με αρχειοθετημένες, οι ip (δικές σας, μήπως;) ήταν αυτές που τις διέγραψαν.

Kyrmedios (συζήτησησυνεισφορές)

Ποτέ δεν κάνω ανώνυμες παρεμβάσεις. Όλες οι παρεμβάσεις που έγιναν από IP ήταν κακόβουλες και όχι από εμένα. Αν δείτε το ιστορικό μου σε σχέση με αυτό το λήμμα, θα διαπιστώσετε ελπίζω ότι και το εγχείρημα σέβομαι αλλά και την επιουμία της αναφερομένης. Δεν έχω ούτε εγώ ούτε η ίδια πρόβλημα με τη βικιπαίδια. Το θέμα είναι όπως έχω πει πολλές φορές η λάθος χρονολογία, καθώς και ότι δεν συνάδει λόγος να παρεμβεί κανείς μας ενάντια στη επίσημη πολιτική της βικιπαίδιας για ζώντα πρόσωπα. Ποτέ δεν θα αφαιρούσα πηγές.

Dipa1965 (συζήτησησυνεισφορές)

Τα περί λάθους στη χρονολογία μπορεί να τα διαψεύσει μόνος του οποιοσδήποτε νοήμων αναγνώστης (αναφέρονται σπουδές σε δραματική σχολή και έναρξη τηλεοπτικής καριέρας το 1979, δηλ. σε ποια ηλικία τελείωσε τη δραματική σχολή; στα 13;) Δέχομαι τις διαβεβαιώσεις σας ότι δεν κάνατε αλλαγές μέσω ip αλλά σταματήστε επιτέλους να διαστρέφετε την πολιτική της ΒΠ περί ζώντων προσώπων. Στο συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει μειωτικός χαρακτηρισμός. Αν το καταλάβατε έχει καλώς γιατί δεν θα επανέλθω.

Kyrmedios (συζήτησησυνεισφορές)

Σας ευχαριστώ για την απάντησή σας. Όμως απλά, όπως είπα και στον κύριο Καλογερόπουλο, από τη στιγμή που δεν μπορεί να επαληθευθεί το έτος γέννησης ας παραληφθεί. Και ο ίδιος κατά καιρούς παρατηρήσατε ότι ανώνυμες επεμβάσεις βάζουν ότι νά 'ναι, κυριολεκτικά. Είναι λοιπόν πιστεύω πιό σωστό, χωρίς ελπίζω να διαστρευλώνω καμμία πολιτική, να παραληφθεί το έτος τελείως. Ποτέ δεν εισηγήθηκα ποιό έτος να αναφερθεί. Μόνο, και με συνέπεια, ότι αφού κανείς δεν γνωρίζει το σωστό, να μην υπάρχει καθόλου.


Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

well done my friend, πριν γίνουμε εντελώς πλυντήριο και εργαστήρι αγιογράφησης