Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2020β/αρχείο 3

QuaestorGaius (συζήτησησυνεισφορές)

Είναι εντελώς μεροληπτικό να κλειδώνεις το λήμμα πάντα μετά τις αναιρέσεις των 3 γνωστών αριστεριστών που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ασκούν πολιτική προπαγάνδα στο λήμμα. 2 μήνες μετά τις εκλογές δεν είχαν ασχοληθεί καθόλου και με το που ασχολήθηκα εγώ έτρεξαν να ξεκινήσουν τυφλές αναιρέσεις για να παραμείνει προβληματικό. Και τώρα το κλειδώνεις άλλον ένα μήνα για να μείνουν οι αναιρέσεις τους που άλλω στε ήταν και ο στόχος τους. Εάν δεν σε ενδιαφέρει το λήμμα βάλε κάποιον άλλο διαχειριστή να ασχοληθεί. ~~~~

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Ξεκινήσαμε και τους προσωπικους χαρακτηρισμους, αν συνεχιστούν θα παω στο ΣΔ για Πρ. Επίθεση. Μαλλον κρίνει εξ ιδιων ο συγκεκριμένος χρήστης.

QuaestorGaius (συζήτησησυνεισφορές)

Πολιτικός χαρακτηρισμός είναι και μπορείς να πας να εκτεθείς και εκεί αφού άλλωστε με ακολουθείς κάνοντας stalking σε όποιο λήμμα γράφω. Το έκανες πριν μήνες το κάνεις και τώρα.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν σε κανω σταλκινγκ, κανω watchlisting τις σελίδες. Και δεν θα ζητω την εγκριση σου για να γράψω.

QuaestorGaius (συζήτησησυνεισφορές)

Stalking Κάνεις και μάλιστα κακό. Γράφεις σε άρθρα που ουδέποτε είχες ασχοληθείς προηγουμένως μόνο μετά από μένα. Οπότε δεν τα είχες watchlist μέχρι να στολκάρεις εμένα.