Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glucken123/Structured Discussions Archive 2

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Θα σε παρακαλούσα θερμά να μην επεμβαίνεις για την απόκρυψη συζητήσεων, τουλάχιστον στη σελίδα μου. Μπορώ να το αποφασίζω και μόνος μου.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Η σελίδα σου δεν είναι ιδιοκτησία κανενός, εκτός και αν έχουν αλλάξει οι κανονισμοί; Αυτό δεν αναιρεί ότι ο χρήστης βανδαλίζει και χρησιμοποιεί επιθετική γλώσσα.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν έχω το δικαίωμα να αποφασίζω τι θέλω να βλέπω στη δική μου σελίδα; (Και εσύ στη δική σου; Και ένας άλλος στη δική του); Ποιος φέρεται σαν ιδιοκτήτης αποφασίζοντας κάτι τέτοιο για λογαριασμό άλλου; Ο εν λόγω χρήστης μπορεί να χρησιμοποιεί επιθετική γλώσσα, αλλά δεν θεωρώ ότι βανδαλίζει. Τουλάχιστον προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει να πει (μπορεί να μην είναι εντελώς λάθος αυτά που θέλει να πει).

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

@CubicStar περιμένω αντίστοιχη ευαισθησία και σβελτάδα όταν ο ίδιος χρήστης προχωράει σε τυφλές αναιρέσεις και προσωπικές επιθέσεις. Έχω βαρεθεί να τα καταγράφω στο ΣΔ. Εάν σε ενόχλησε τόσο πολύ η απόκρυψη των μηνυμάτων του, περιμένω να δω πως θα αντιμετωπίσεις το spam με το οποίο σε γέμισε τις τελευταίες ώρες. Ειλικρινά, μακάρι τα προβλήματα μας στη ΒΠ να ήταν αποκλειστικά η απόκρυψη θεμάτων του κάθε Σχολαστικού. Το βρίσκω αστείο.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Μια ματιά στις επεξεργασίες δείχνει ότι οι τυφλές αναιρέσεις υπάρχουν και στις δύο πλευρές. Κάποιες από τις συνεισφορές θα μπορούσαν να στέκουν μια χαρά με λίγο καλύτερη διατύπωση που δεν παίρνει πολύ χρόνο· οι πηγές δεν κακές. Προσωπικές επιθέσεις υπάρχουν βέβαια από την μεριά του χρήστη, αλλά έχω την εντύπωση ότι το ένα δεν μπορεί να δικαιολογεί το άλλο, δηλ. να πετάμε τις επεξεργασίες γιατί γίνονται οι επιθέσεις οι οποίες άρχισαν και από κάποιο μανιάτικο («γιατί μου τα αναιρείτε» κλπ...).