Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Nikosgranturismogt

Μαζική δημιουργία λημμάτων χωρίς πηγές και παραπομπές

6
Dodos2013 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα. Καταρχάς σε ευχαριστώ που μπήκες στον κόπο να δημιουργήσεις όλα αυτά τα λήμματα για οικισμούς του νομού Άρτας αλλά ΔΕΝ έχεις βάλει πουθενά πηγές και παραπομπές. Έφτιαξα λίγο το Γιαννίτσι Άρτας αλλά μετά είδα ότι δημιούργησες πάρα πολλά λήμματα και σε κανένα δεν έχεις βάλει πηγές. Είσαι χρόνια στην ΒΠ και θεωρώ ακατανόητο όλο αυτό. Επιπλέον οι πληθυσμοί είναι λάθος στα περισσότερα λήμματα. Θα προσπαθήσω να σώσω ένα δύο αλλά ίσως είναι καλύτερα να τα προτείνουμε για άμεση διαγραφή διότι δεν έχω χρόνο να τα φτιάξω όλα και έτσι οπως είναι τώρα δεν μπορούν να παραμείνουν στη ΒΠ εκτός και αν ασχοληθείς ο ίδιος. Καλή συνέχεια στην παρολαυτά σημαντική προσφορά σου :) -- Dodos συζήτηση 08:08, 12 Φεβρουαρίου 2019 (UTC)

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα. Πρώτα, παρακαλώ. Δημιούργησα τα λήμματα καθώς τελευταία ασχολούμαι με λήμματα για Κύπρο/Ελλάδα. Αφού έτρεχε πολύ καλά προχθές η ΒΠ (στα νέα λήμματα) θυμήθηκα κάποιες επιμέλειες σε σελίδες για χωριά της Άρτας 2 εβδομάδες πριν. Στα λήμματα θα βάλω 1-2 παραπομπές για να μην χρειάζονται διαγραφή. Μπορεί να τα επεκτείνω αργότερα, καθώς τώρα τρέχει και το Erbstuecke και άλλες υποχρεώσεις. Καλή συνέψεια και σε σένα!

Dodos2013 (συζήτησησυνεισφορές)

Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και την ευγενική σου απάντηση. Για τους πληθυσμούς θα σου πρότεινα να συμβουλευτείς αυτόν εδώ τον πίνακα Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων. Τον έχω επιμεληθεί εγώ και είναι σωστά οι πληθυσμοί. Επίσης θα σου πρότεινα να χρησιμοποιείς το πρότυπο που υπάρχει στο λήμμα Γιαννίτσι Άρτας γιατί είναι το πιο πλήρες πρότυπο για οικισμούς. Επίσης μην ξεχάσεις τη σύνδεση των λημμάτων στα wikidata. Αν χρειαστείς βοήθεια το απόγευμα θα είμαι εδώ, μη δισάσεις να στείλεις μήνυμα. Καλή συνέχεια.

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Όσον αφορά τα λήμματα, το είχα ξεχάσει κυρίως επειδή ασχολήθηκα με ορισμένες άλλες ασχολίες στην πραγματική ζωή και στη ΒΠ. Ωστόσο, για να μην είναι πρόχειρη η παραπομπή, θέλει χρόνο που θα πάρει κοντά στις 2-3 μέρες. Οπότε λίγο χρόνο και θα αρχίσω να τα επεκτείνω. Φιλικότατα, καλή συνέχεια.

Dodos2013 (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ δεν είναι προσωπικό το θέμα. Δεν θα ήθελα να αφήσεις τις ασχολίες σου για να φτιάξεις τα λήμματα ΑΛΛΑ από τη στιγμή που δεν είναι αυτό εφικτό δεν μπορεί να παραμείνει ένα λήμμα δύο σειρών χωρίς πηγές στη ΒΠ. Ξαναλέω ότι αναγνωρίζω την προσφορά σου και τις καλές σου προθέσεις αλλά δεν γίνεται ένας τόσο έμπειρος χρήστης σαν εσένα να δημιουργεί τόσα μικροσκοπικά λήμματα χωρίς την παραμικρή πηγή. Οι πηγές είναι σοβαρό θέμα, δεν είναι η πρώτη ιστοσελίδα που θα μας βγάλει το γκουγκλ και τέλος. Αν έχεις σοβαρή πρόθεση να τα φτιάξεις, αλλά σοβαρή αυτή τη φορά, θα κάνω αναίρεση της πρότασης διαγραφής αλλιώς ας τα διαγράψουμε τώρα και τα φτιάχνουμε κάποια άλλη στιγμη δεν χάλασε και ο κόσμος. Φιλικά

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Έχουν ήδη φτιαχτεί 6 λήμματα και η επιμέλεια προχωράει. Μπαίνουν κατά μέσο όρο 2-4 παραπομπές στο κάθε λήμμα. Έως τις 22:17, έχουν διορθωθεί όλα εκτός από 6, όπου μπήκε τουλάχιστον μια παραπομπή αλλά μπήκε και αυτόνομο κείμενο.