Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glorious 93

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα. Δεν χρειάζεται να γίνει διαγραφή στην σελίδα, αφού θα το επεκτείνω αργότερα και δεν μπορώ να το επεκτείνω την στιγμή που το ανεβάζω. Φιλικότατα.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Τότε να μην το ανεβάζεις άμα είναι απλώς να αφήνεις μια ταμπέλα "σε χρήση", καθόλου κείμενο και να φεύγεις... για 24 ώρες... Έπρεπε δηλαδή να φτάσω να προτείνω την γρήγορη διαγραφή τους για να θυμηθείς (!) πως κάποια στιγμή μία μέρα πριν ξεκίνησες μία σελίδα με την απλή τοποθέτηση μίας επισήμανσης "σε χρήση"... Διαβάζουμε, λοιπόν, από την σχετική σελίδα του προτύπου: "Το πρότυπο αυτό είναι για την αποφυγή του να ανοίξει κάποιος ένα λήμμα για επεξεργασία που θα του πάρει ώρα και να το ανοίξει και δεύτερος με αποτέλεσμα σύγκρουση επεξεργασίας. Εννοείται ότι τέτοιο θέμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ όταν κοιμάστε ή τρώτε ή ότι άλλο κάνετε, αλλά μόνο για τα 10 λεπτά, μισή ώρα ή όση ώρα το επεξεργάζεστε μέχρι να κλείσετε τον browser. Δεν είναι δυνατόν να αποκλείσετε άλλους χρήστες από την επεξεργασία ενός λήμματος για ημέρες. Αυτό είναι ενάντια στην πολιτική της Βικιπαίδειας, και αναιρεί το πλεονέκτημα της πολυπρόσωπης επεξεργασίας ενός λήμματος. Κανένα λήμμα δεν είναι ιδιοκτησία ενός και μόνο χρήστη."... Είναι η περίπτωσή σου τέτοια που να εμπίπτει στα παραπάνω ? Ασφαλώς, βάση και της εδώ συζήτησής σου με τον MARKELLOS, όπου ομολογείς πως, ενώ είσαι στο σχολείου σου, "καπαρώνεις" σελίδες μέσω απλώς της τοποθέτησης του προτύπου "σε χρήση", προκειμένου να τις γράψεις αργότερα... Και αυτό περιλαμβάνεται μέσα στις διάφορες παρατηρήσεις που σου έχουν γίνει και από άλλους χρήστες (CubicStar πχ.), όχι από σήμερα, όχι από χτες, αλλά από καιρό... Συνεπώς δεν είναι δυνατό από εκεί που προβληματικό είναι, εμφανώς βάση της σχετικής σελίδας, αυτό που κάνεις εσύ, εσύ, με την σειρά σου, να το επιστρέφεις στον αποστολέα... Ούτε για πλάκα...

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν εννοώ, όχι, δεν το κάνω για να καπαρώνω τις σελίδες. Απλά για να τις έχω έτοιμες και να βάζω το κείμενο αργότερα.

Όσον αφορά για το λήμμα της γλώσσας Σαν, θα βάλω το κείμενο τώρα για να λήξει το πρόβλημα. Όπως εξήγησε και ο χρήστης Gts-tg, η ηλικία ίσως να είναι η αιτία του θέματος που έχει προκύψει με τις επιμέλειες. Όσον αφορά για το πρότυπο σε χρήση, απλά δεν είχα μελετήσει που μπαίνει και τα κριτήριά του, αλλά θα τα εφαρμόσω από εδώ και πέρα. Πλέον, για να μην συνεχιστεί το θέμα με τις επιμέλειες, θα τις συνεχίσω μόνο σε ορισμένες περιπτώσεις. Ίσως ο ενθουσιασμός το προκαλεί αυτό (το θέμα για τις επιμέλειες). Καλή συνέχεια.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Η ΒΠ δεν είναι "κατοστάρι", αλλά περισσότερο κάτι μεταξύ "10.000 μέτρων" και "μαραθωνίου"... Κράτα το αυτό... Εγώ θα σταματήσω εδώ προς το παρόν το συγκεκριμένο ζήτημα...

NikosLikomitros (συζήτησησυνεισφορές)

Θα το κρατήσω. Αν έχει δημιουργηθεί παρεξήγηση με τα παραπάνω θέματα, δηλώνω πως δεν θα επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Καλό βράδυ.