Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Legion

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Είδα ότι αφαίρεσες τις επεξεργασίες που είχα κάνει στα λήμματα Μάχη του Ρίμινι και Μάχη Κιλκίς - Λαχανά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Η κατηγορία Μάχες ελληνικού στρατού θα γίνει τεράστια αν βάζουμε και εκεί όλα τα λήμμματα.


Legion (συζήτησησυνεισφορές)

Νομίζω πως δεν έχει σημασία. Έχει γίνει κάποια ενημέρωση στο παρελθόν σχετικά με το πόσο μεγάλες ίσως γίνουν οι κατηγορίες.;;Δεν γνωρίζω κάτι; Οι μάχες είναι του Ελληνικού στρατού οπότε και πιστεύω ότι πρέπει να βρίσκονται στην κατηγορία αυτή για να τις βρίσκουμε εμείς αλλά και οι αναγνώστες πιο εύκολα.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

δεν έχει τύχει ποτέ να δεις πινακίδα, που να αναφέρεται στο υπερβολικό μεγάλωμα της κατηγορίας και ότι πρεπει να διαιρεθεί σε υποκατηγορίες;; για αυτό υπάρχουν οι υπο-κατηγορίες εξάλλου. Το μεγάλωμα μιας κατηγορίας υπερβολικά, είναι προβληματικό και για τον αναγνώστη και για εμάς

Legion (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι τις υποκατηγορίες τις έχω δει. Αλλά όχι για τις μάχες του Ελληνικού στρατού, που βέβαια θα είναι πολλές. Δεν μου φαίνεται απίθανο. Μου την κάνεις κοπυ πειστ εδώ;;

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Αν και δεν υπάρχει όριο στο μέγεθος των κατηγοριών, μια μεγάλη κατηγορία συχνά διασπάται («διαχέεται») σε μικρότερες, πιο συγκεκριμένες υποκατηγορίες. Για παράδειγμα, η Κατηγορία: Ποταμοί της Ευρώπης είναι διασπασμένη ανά χώρα στις υποκατηγορίες Κατηγορία:Ποταμοί της Αλβανίας, Κατηγορία:Ποταμοί της Αυστρίας‎ κ.λπ.


Το ίδιο πρέπει να γίνει και με τον Ελληνικό Στρατό: πρέπει να σπάσουν οι μάχες ανά πόλεμο.

Legion (συζήτησησυνεισφορές)

Σε ευχαριστώ.

Απαντήστε στο "Αναστροφή επεξεργασιών"