Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Legion

Αναφορά

Αυτό το θέμα αποκρύφθηκε από τον Glucken123
Αιτία: 💥☄️οκ
5
Νάστας (συζήτησησυνεισφορές)

Δυστυχώς η Βικιπαίδεια έχει γίνει εύκολος στόχος από πολλούς...Την βανδαλίζουνε, την αδειάζουνε, την αχρηστεύουνε και την κάνουνε παιχνιδάκι τους. Γιατί αυτή η κατάσταση; Και ειδικά με τους ανώνυμους η κατάσταση έχει πραγματικά ξεφύγει!

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Αντικαθεστωτικός (ιστορικό)
NP2018 (συζήτησησυνεισφορές)

Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό ότι γίνονται αρκετές αναφορές εις το πρόσωπό μου. Αφορά στάθηκε ότι γίνεται μία σύγχυση με το ποιός είναι ο Κανελας, ηλίου φαεινότερον είναι ότι είναι ο Vrahomarinaner και δεν ξέρω γιατί Glucken123 με επικαλείσαι, άνετα μπορεί να αποδειχθεί ότι δεν είμαι εγώ. Πραγματικά αυτή η κατάσταση έχει καταστεί φρενόπληκτη και μέσα στο καλοκαίρι αναθεώρησα την άποψή μου επί του θέματος, ναι μεν στην αρχή οι IPs είχαν δίκιο αλλά πραγματικά είναι τρομερά αυτά τα πράγματα που διαδραματίζονται και πληγώνουν την εικόνα μας, η Βικιπαίδεια των τελών του 2014 όταν άρχισα δειλά δειλά τις ανώνυμες συνεισφορές ήταν πιο υγιή ασχέτως που είχαμε 110χιλ λήμματα και τώρα 156χιλ. Τώρα πραγματικά αποκαλύφθηκαν οι πραγματικοί εαυτοί μας, μη εξαιρουμένων εμού. Ζητώ συγγνώμη για τη συμπεριφορά μου μέσω του Έλλην, αν και πολλά από αυτά που ειπώθηκαν ήταν αληθή αν και θα μπορούσα να τα είχα εκφράσει και αλλιώς. Έπειτα από εκεί επικεντρώθηκα στο "έργο". Θα ήθελα να "νομιμοποιηθούν" οι συνεισφορές μου καθώς παρατηρώ ότι έχουν δωθεί δεύτερες ευκαιρίες και σε άλλους. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω αυτούς που μου ευχηθήκαν χρόνια πολλά και ανταποδίδω. Χρόνια πολλά και στο Ναυτικό μας.

Νάστας (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ Νικόλα δεν προσπάθησα ποτέ να σε προσβάλλω μήτε να σε δυσφημήσω. Δεν έχω ουδεμία σχέση με τον Βραχομαρινάνερ και τους λοιπούς φραγμένους σαν εσάς. Εγώ είμαι ένα ξεχωριστό πρόσωπο στην ιστορία της Βικιπαιδείας.