Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glucken123/Structured Discussions Archive 2

Gts-tg (συζήτησησυνεισφορές)

Γειά χαρά, για τις συνεχείς προκλήσεις χρηστών και την γενική αναστάτωση που προκαλείς, σου επιβάλλεται φραγή 3 μηνών, για την αόριστης διάρκειας φραγή θα γίνει αλλού η απόφαση. Έδωσες άπειρα δείγματα από τότε για το τι επιδιώκεις και ποιά είναι η πορεία σου και ο τρόπος σου στον εδώ χώρο.

Δες επίσης τα παρακάτω:

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Από πού να ξεκινήσω; Παρέθεσα σειρά απόψεων χθες, αλλά εδώ έχουμε πλήρη αντιστροφή-διαστρέβλωση της πραγματικότητας από τον γνωστό Gts-tg, που επανέρχεται με αυταρχικό τρόπο στη Βικιπαίδεια. Δεν χωράει η παραμικρή αμφιβολία από το ιστορικό του, ότι επανήλθε αποκλειστικά για την επιβολή φραγών.

Χαρακτηρίζω τη φραγή εκδικητικού χαρακτήρα. Ο εν λόγω διαχειριστής έχει στοχοποιήσει εμένα και τον Τζερόνυμο, καθώς έχει επιδείξει και στο παρελθόν ανάλογη συμπεριφορά με συνεχείς φραγές και προσωπικές επιθέσεις προς άλλους χρήστες. Το timing είναι ξεκάθαρο λόγω καλοκαιριού και απουσίας διαχειριστών που δεν συνεισφέρουν. Επίσης, ο Gts-tg παραβιάζει τη πολιτική για πολλοστή φορά με απαράδεκτους ισχυρισμούς που δεν έχουν καμία βάση:

1) Η σελίδα χρήστη μου δεν παρουσίαζε τίποτα το παρενοχλητικό, παραμόνο σχόλια που γράφτηκαν στη Βικιπαίδεια από χρήστες, και έμειναν στο ιστορικό. Κανένας διαχειριστής δεν μου έκανε τη παραμικρή προειδοποίηση, συνεπώς πρόκειται για προσωπική άποψη του Gts-tg. Από πού και ως πού αποτελεί παραβίαση της πολιτικής, και πού ακριβώς αναγράφεται ότι δεν μπορούμε να χρησιμοποιούμε σχόλια στις σελίδες χρήστη;

2) Το μυτρώο δεν έχει τίποτα το μεμπτό που να επισύρει φραγή τριών μηνών και μάλιστα από έναν ανενεργό διαχειριστή, που δεν ασχολήθηκε εδώ και τρεις μήνες με το εγχείρημα. Δεν φράχτηκα από κανέναν διαχειριστή για παραπάνω από μία εβδομάδα, συνεπώς πώς αποφασίζει ένας διαχειριστής που απουσίαζε ότι πρέπει να είμαι εκτός για τρεις μήνες;

3) Δεν σχολιάζω τις σελίδες συζήτησης, καθώς δεν υπάρχει βάση, ούτε link. Ο Gts-tg δημιουργεί εντυπώσεις με πολλαπλά bulletpoints για να γεμίσει προτάσεις. Αναρωτιέμαι εάν έχουν προσπαθήσει και άλλοι χρήστες να κατανοήσουν το τρόπο γραφής του στο παρελθόν.

4) Ο Gts-tg με έφραξε για ακατανόητους λόγους, κατηγορώντας με ως μαριονέτα χωρίς να αναφέρει ποιανού. Προχώρησε σε καταχρηστική φραγή, όπως έχει κάνει με άλλους χρήστες, και τη χρησιμοποιεί ως δικαιολογία για να υπερασπιστεί τις ακατανόητες πράξεις του.

5) Η άρση απορρήτου είχε ζητηθεί και από τον @Kalogeropoulos - γιατί δεν τον έφραξες και αυτόν; Δεν ασχολήθηκες ποτέ σου με το ζήτημα και μάλιστα συνομιλείς με φραγμένο χρήστη, που έχει καταστρέψει τη Βικιπαίδεια με τις πράξεις του. Μάλιστα, με εκδικητικό τρόπο κάνεις λόγο για νομικές απειλές, όταν πρόκειται για χρήστη που δεν συμμετέχει καν στη Βικιπαίδεια λόγω πολύχρονης παρενόχλησης.

6) Πρόκειται για εντελώς αυθαίρετη κατηγορία, που δεν αναιρεί το ακροδεξιό στοιχείο που κυκλοφορεί στη Βικιπαίδεια. Οι συχνές αναιρέσεις και ο θρησκευτικόυς χαρακτήρας δεν έχει επιβληθεί από εμένα, αλλά από χρήστες που έχουν φραγεί και συνεχίζουν να παρουσιάζουν τη συνεισφορά μου ως αντι-χριστιανική. Το ίδιο κάνεις και εσύ χωρίς απολύτως κανένα δείγμα.

Αιτούμαι αναίρεση της φραγής. Πρόκειται περί εκδικητικής συμπεριφοράς από ένα διαχειριστή που ξεκάθαρα επανήλθε μόνο για να φράξει εμένα και τον Τζερόνυμο. Δεν παραθέτει καμία απόδειξη και επαναλαμβάνει πράγματα που τον ώθησαν στην αποχώρηση πριν λίγους μήνες. Τώρα, επιβάλλει τη γνώμη του χωρίς καμία αντίσταση. Εάν έχουν απομείνει ενεργοί διαχειριστές, σας παρακαλώ την επέμβαση-άποψη σας @Geraki, @CubicStar, @C messier, @MARKELLOS, @Diu. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι φτάσαμε στο σημείο να συζητάμε τα αυτονόητα.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Orologio blu.svg
Αυτός ο χρήστης του οποίου ο λογαριασμός βρίσκεται σε φραγή ζητάει την επανεξέταση της φραγής του:

Εκδικητική φραγή, ξεκάθαρα για όλους τους παραπάνω λόγους.

Σημείωση:

  • Σε κάποιες περιπτώσεις, ο χρήστης μπορεί να μην είναι πράγματι σε φραγή ή να έχει λήξει η φραγή του. Παρακαλούμε ελέγξτε το αρχείο φραγών. Αν δεν καταγράφεται σχετική φραγή ή η πιο πρόσφατη έχει ήδη λήξει, τότε έχετε δεχτεί αυτόματη φραγή από τα αυτοματοποιημένα συστήματα αντι-βανδαλισμού. Παρακαλούμε αφαιρέστε το αίτημα αυτό και ακολουθήστε αυτές τις αντί να στραφείτε στην άμεση αντιμετώπιση από κάποιον διαχειριστή.
  • Παρακαλούμε διαβάστε τις οδηγίες επανεξέτασης φραγών ώστε να βεβαιωθείτε ότι το αίτημά σας για άρση της φραγής θα βοηθήσει στη δική σας περίπτωση. Μπορείτε να αλλάξετε το αίτημά σας οποτεδήποτε.
Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

@Gts-tg θα απαντήσεις στο αίτημα μου;

Gts-tg (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν βλέπω να κάνεις κάποιο ερώτημα αλλά να με κατηγορείς για εκδικητική φραγή και για εμπάθεια, ξεκάθαρα για όλους τους παραπάνω λόγους, όπου παραπάνω λες πως είσαι θύμα δικής μου στοχοποίησης και εκδικητικότητας. Εγώ βλέπω πως η όλη σου δραστηριοποίηση στηρίζεται σε συνεχείς επιθέσεις, ειρωνείες, προκλήσεις, και πως εσύ διασκεδάζεις με τον τρόπο αυτό. Δεν αυτός ο τρόπος αποδεκτός στον εδώ χώρο όμως, όποιος δεν σέβεται τους χρήστες και την πολιτική της Βικιπαίδειας δεν είναι αποδεκτός εδώ. Αυτό έχω να πω. Αν έχω μια ερώτηση, αυτή είναι τι συνέβη τελικά με την σελίδα χρήστη σου; Γιατί εμένα μου δίνεται εντύπωση πως όλο αυτό τον καιρό την είχες απενεργοποιήσει ο ίδιος, και την ενεργοποίησες τώρα. Είναι σωστό αυτό;

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν βλέπεις κάποιο ερώτημα; Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τη χρήση της Ελληνικής γλώσσας; Θέλεις να χρησιμοποιήσουμε την Αγγλική;

Σχετικά με τη σελίδα συζήτησης, αδυνατώ να καταλάβω τι εννοείς. Υποστηρίζεις ότι γνωρίζεις από κώδικα, πώς είναι δυνατόν να είχε καταρρεύσει το widget και να το έφτιαξα μόνος μου; Προφανώς σε βολεύει να το γράψεις αυτό μιας και παρατηρείται εδώ και ένα μήνα η συνεχής αναζήτηση εχθρών και συνωμοσιών. Εξάλλου, το ίδιο έπραξες και στο ΣΔ όταν δέχθηκες ερωτήσεις αναφορικά με την αναιτιολόγητη φραγή μου τον περασμένο Μάρτιο. Είμαι η μαριονέτα κάποιου.

Όπως έγραψα και παραπάνω, έχεις σοβαρότατο πρόβλημα αιτιολόγησης και παράθεσης γεγονότων. Δεν εξηγείς πουθενά τις πράξεις σου. Μπορείς να μου παραθέσεις για μία φορά τις συνεχείς επιθέσεις, ειρωνίες και προκλήσεις; Σου το ζήτησα επανειλημμένα, όπως και ο Τζερόνυμο, όμως εξακολουθείς να απαντάς αόριστα. Έχεις συγκεκριμένα diffs; Πώς αιτιολογείς ότι κανείς άλλος διαχειριστής δεν προχώρησε σε φραγές, ενώ η δική σου η εμφάνιση συνοδεύτηκε άμεσα με αυτές ύστερα από μήνες αποχής; Καταλαβαίνεις η εκδικητικού χαρακτήρα φραγές από που προκύπτουν, σωστά;

Ζητώ να επανεξεταστεί το αίτημα μου. Μπορείς να το γράψεις στο ΣΔ ή θα με αποκλείσεις και εμένα από τη συζήτηση μου όπως έκανες με τον Τζερόνυμο που δέχεται επιθέσεις από τρίτους;

Gts-tg (συζήτησησυνεισφορές)

Αυτό που εννοώ για την σελίδα συζήτησης είναι ότι ήταν προσβάσιμη απευθείας στην συζήτηση αυτή, αντί μέσω της γενικής σελίδας συζήτησης στο Συζήτηση_χρήστη:Glucken123 και έδειχνε διαφορετικό URL (δεν θυμάμαι τι ήταν ακριβώς). Τώρα και η κύρια σελίδα λειτουργεί κανονικά, και η εδώ σελίδα σωστά δείχνει στο URL το topic id. Αυτό ενδεχομένως να είχε συμβεί αν υπήρχε κάποια επιλογή για αρχειοθέτηση της συζήτησης και την είχες ενεργοποιήσει. Αυτό είχα ρωτήσει και στο μήνυμα μου προς εσένα για το αν μπορείς να το απενεργοποιήσεις μήπως λυθεί το πρόβλημα. Δεν είμαι σίγουρος για το τι συμβαίνει με το Flow Manager γιατί έχει την δική του λογική και τρέχουν διάφορα πράγματα από πίσω, γενικά μου αρέσει να χρησιμοποιώ απλό κείμενο. Τελικά τι ήταν; Δοκίμασες να κάνεις ανάρτηση χθες/προχθές και έπιασε; Απλώς ρώτησα για να μάθω τι έγινε. Τελοςπάντων αφού λειτουργεί τώρα, οκ.

Για τα υπόλοιπα που ρωτάς, ενημερώθηκες για τον λόγο φραγής σου, ενώ για την ένσταση σου έχεις τοποθετήσει το πρότυπο. Από εκεί και πέρα σε ότι αφορά την δική μου άποψη, αυτή δεν αλλάζει γιατί δεν βλέπω να κινείσαι με διαφορετικό τρόπο. Προτείνω να αξιοποιήσεις τον χρόνο που απομένει για την λήξη της φραγής σου, κάνοντας ένα διάλειμμα και σκεπτόμενος κάποια πράγματα περισσότερο σοβαρά σε σχέση με τους λόγους για τους οποίους φράχτηκες. Το μόνο που ζητείται να κάνεις με την λήξη της φραγής σου, είναι να μη τα επαναλάβεις. Αυτά.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

@Gts-tg εξακολουθείς να μην απαντάς σε τίποτα από όσα σε έχω ρωτήσει. Για πολλοστή φορά και με διάθεση συζήτησης, μπορείς σε παρακαλώ να παραθέσεις diffs για τη φραγή μου; Υπάρχουν απτά παραδείγματα; Τη 1η Αυγούστου εμφανίστηκες κυριολεκτικά από το πουθενά και προχώρησες σε τρίμηνο αποκλεισμό μου από το εγχείρημα, κάτι που αποτελεί σημαντικό χρονικό διάστημα. Συνεπώς, ως μέλος της Ελληνικής Βικιπαίδειας έχω κάθε λόγο να γνωρίζω τις αιτίες. Το δέχεσαι; Έχεις τη δυνατότητα ως υπεύθυνος διαχειριστής να αιτιολογήσεις τις πράξεις σου, ναι ή όχι;

Gts-tg (συζήτησησυνεισφορές)

Αν κάποιος επιθυμεί να είναι μέλος της Βικιπαίδειας αυτό δεν γίνεται μόνο με το να απαιτεί δικαιώματα χωρίς να τηρεί υποχρεώσεις. Έχεις υποχρέωση να σέβεσαι τους άλλους χρήστες και την πολιτική, καθώς και την ηρεμία του εγχειρήματος.

Αυτό δεν το έκανες, και σου εξηγήθηκαν και οι λόγοι και δόθηκαν και σύνδεσμοι γιατί ακόμα ισχυρίζεσαι πως δεν έχεις καμία ιδέα για το τι έκανες. Δεν θα γίνεται χαμός για την δική σου ψυχαγωγία μέσω της επιβάρυνσης και παρενόχλησης που προκαλείς σε άλλους. Εσύ μπορεί να λες ότι θες (π.χ. ότι καμία απάντηση δεν σου δόθηκε/δίνεται/ή θα δοθεί, ή ότι δεν ξέρεις γιατί φράχτηκες και δεν γνωρίζεις τις αιτίες), δεν σημαίνει ότι αν δεν δείξεις έμπρακτη και συνεχή αλλαγή στάσης μετά την ολοκλήρωση της διάρκειας της φραγής σου πως θα παίρνεται στα σοβαρά.

Στο είπα και παραπάνω, το καλύτερο που έχεις να κάνεις αυτή την στιγμή είναι να αξιοποιήσεις τον χρόνο που απομένει έως την λήξη της φραγής σου, κάνοντας ένα διάλειμμα και σκεπτόμενος κάποια πράγματα περισσότερο σοβαρά σε σχέση με τους λόγους για τους οποίους φράχτηκες. Το μόνο που ζητείται να κάνεις με την λήξη της φραγής σου, είναι να μη τα επαναλάβεις.

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.

Glucken123 (συζήτησησυνεισφορές)

Όλα τα παραπάνω αποτελούν πλήρη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, σημαντική μεροληψία και ψευδή παρουσίαση γεγονότων για τη δημιουργία εντυπώσεων. Επίσης, παρατηρείται αοριστολογία και συνεχής αποφυγή απαντήσεων σε ερωτήματα που επανέλαβα τουλάχιστον τέσσερις φορές. Για τελευταία φορά, πριν χάσω την οποιαδήποτε υπομονή που μου έχει απομείνει, τονίζω τα εξής:

1) Επαναλαμβάνεις ότι έχεις απαντήσει σε όσα ρώτησα, ενώ το μοναδικό diff στην απόφαση της φραγής ήταν η σελίδα χρήστη μου, που διαγράφηκε επειδή εσύ έκρινες ότι δεν ήταν πρέπουσα. Για έξι ολόκληρους μήνες κανείς δεν παρενέβη, καθώς το μόνο που έκανα ήταν να παραθέσω ήδη υπάρχουσα δημόσια diffs φραγμένων χρηστών. Αποτελούν δημόσια δεδομένα της Βικιπαίδειας και για τον ίδιο λόγο επέλεξες να ξεκινήσεις πόλεμο με τον @Chalk19, τον οποίο μεροληπτικά και καταχρηστικά έφραξες επειδή προφανώς δεν συμφωνείτε.

2) Χρησιμοποιείς το μυτρώο φραγών για να επιβάλλεις(!) τη φραγή σου, ενώ από μόνο του δεν μπορεί να αποτελέσει τεκμήριο ή απόδειξη κάποιας συγκεκριμένης συμπεριφοράς. Πρόκειται καθαρά για αόριστη αναφορά σε μία σειρά φραγών, των οποίων το 1/3 αποτελεί κυνήγι μαγισσών του Μαρτίου - κάτι που ξεκίνησες εσύ ο ίδιος με σκοπό να με φράξεις ως μαριονέτα κάποιου. Από πού και ως πού δύναται ένας διαχειριστής να χρησιμοποιεί ένα τέτοιο δεδομένο για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να φράξει χρήστες; Μόνο εσύ μπορείς να το απαντήσεις και αρνείσαι πεισματικά. Φυσικά, δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι απείχες σχεδόν πέντε μήνες από τη Βικιπαίδεια.

3) Χωρίς καν να μπεις στο κόπο να εντοπίσεις τις ειρωνίες και τις προσωπικές επιθέσεις, παραθέτεις τη συνεισφορά μου! Κάνεις λόγο για κάτι τόσο σοβαρό που οδήγησε σε τρίμηνη φραγή, αλλά ούτε που νοιάζεσαι να δώσεις τα ακριβή στοιχεία της κατηγορίας, ώστε να δει η κοινότητα το λόγο που φράχτηκα και να αποτελέσει παράδειγμα τόσο για εμένα, αλλά και νέους χρήστες. Επαναλαμβάνω, δεν υπάρχει το παραμικρό diff που να αποδεικνύει ότι προκαλώ άλλους χρήστες ή προβαίνω σε οποιαδήποτε προσωπική επίθεση σε σελίδες συζήτησης.

4) Το 4o point σου ταυτίζεται με το 2ο και αποτελεί ακόμη μία αοριστολογία χωρίς εξήγηση. Το μόνο που θα μπορούσε να σταθεί είναι ένα πιθανό usercheck που δεν πραγματοποιήσες ποτέ, αλλά αντ' αυτού με έφραξες χωρίς δυνατότητα επικοινωνίας ή απάντησης. Δεν νομίζω να το ξέχασες; Όπως ανέφερα και παραπάνω, δικαιολόγησες αυθαίρετα μία πράξη σου χωρίς συζήτηση και με έφραξες ως μαριονέτα, που δεν αιτιολογήθηκε ποτέ, αλλά λόγω αντιδράσεων εντός της κοινότητας αναιρέθηκε αμέσως. Παραθέτεις ένα σύνδεσμο χωρίς κάποια ουσία. Η δημιουργία εντυπώσεων, δηλαδή, συνεχίζεται με σκοπό και πάλι τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας μέσω ενός σεναρίου που δημιούργησες μόνος σου πριν έξι μήνες. Μπορείς να απαντήσεις ποιανού μαριονέτα είμαι; Πέρασε ένας χρόνος από τη στιγμή που ξεκίνησα να συνεισφέρω τακτικά.

5) Με κατηγορείς για σεξισμό(!), φασισμό(!) και εθνικισμό(!!), αλλά και γενικότερη διακίνηση κατηγορίων τις οποίες εγώ έφερα στη Βικιπαίδεια ως νέος χρήστης. Χωρίς τη παραμικρή αιτιολόγηση, παραθέτεις -κυριολεκτικά- μία μπούρδα, και πάλι για δημιουργία εντυπώσεων χωρίς εξήγηση. Δεν μπορώ καν να καταλάβω ή να φανταστώ σε τι αναφέρεσαι, αλλά μου ζητάς να περάσω χρόνο ώστε να.. διορθώσω τα λάθη μου; Η απόλυτη αοριστολογία! Πώς θα διορθώσει ένας χρήστης τα λάθη του όταν δεν γνωρίζει καν το τι του προσάπτεται; Τα δε περί νομικών απειλών αποτελούν ξεκάθαρα ψεύδη σου. Επειδή τώρα είμαι σε θέση να παραθέσω ακριβές diff, ας ρίξουμε όλοι μία ματιά τι πραγματικά έγραψα. Ανέλυσα τις νομικές παραβίασεις ενός χρήστη που δρα στη Βικιπαίδεια εδώ και πέντε χρόνια. Δεν κάνεις το παραμικρό λόγο για τη συμπεριφορά ενός πασιφανούς ακροδεξιού στοιχείου, που έχει προβεί σε ρατσιστικές, σεξιστικές, φυλετικές και ομοφοβικές επιθέσεις με σκοπό τη παρενόχληση άλλων χρηστών επί σειρά μηνών, από τις οποίες ήσουν απών και δεν έδωσες τη παραμικρή σημασία. Ίσα-ίσα, έχεις κατηγορηθεί ευθέως από άλλους διαχειριστές για παραβίαση καθήκοντος και αδιαφορία να συνεισφέρεις στον έλεγχο του.

@Gts-tg, μπορώ με βεβαιότητα να σε αποκαλέσω ψεύτη. Δεν έκανες τη παραμικρή προσπάθεια μέσα σε ένα μήνα ώστε να απαντήσεις σε όσα ρώτησα ή να αιτιολογήσεις τη φραγή σου. Η κατάχρηση διαχειριστικών εργαλείων αποτελεί συχνή συμπεριφορά σου εντός της Βικιπαίδεια, για την οποία έχεις κατηγορήσει τους @Diu και , @Geraki, αλλά ταυτοχρόνως αποτελείς τη κύρια πηγή του προβλήματος. Όχι μόνο δεν τιμάς την ευθύνη που σου δόθηκε από τη κοινότητα, αλλά επαναλαμβάνεις ίδιες προβληματικές συμπεριφορές ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω πως μπορεί κανείς να αντιδράσει σε όσα συμβαίνουν το τελευταίο μήνα και φυσικά αδυνατώ να κατανοήσω την ύπαρξη μίας συνεχούς και μη αποδεκτής διαστρέβλωσης γεγονότων από έναν διαχειριστή που δεν φέρεται να επιθυμεί τη βελτίωση της Βικιπαίδειας, αλλά τη συνεχή αποσταθεροποίηση της.

Πριν λίγες ημέρες επικοινώνησα και με τον @P.a.a, όπως ακριβώς έπραξε και ο Τζερόνυμο. Ευτυχώς για μένα, η σελίδα συζήτησης (για την οποία μάλιστα με κατηγόρησες για ύποπτο timing!), επανήλθε μόνη της μετά το glitch του Αυγούστου. Δεν ξέρω αν υπάρχει έστω και κάποιος να ρίξει μία ματιά στο τρόπο με τον οποίο φίμωσες εμένα και άλλους χρήστες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει απομείνει η παραμικρή αξιοπιστία σε οποιαδήποτε δράση σου, ενώ σε κάποια φάση και πάλι μέσα στους επόμενους μήνες θα ανακοινώσεις την 50η αποχώρηση σου από τη Βικιπαίδεια.

Self-fulfilling prophecy.