Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:MARKELLOS

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Που ασχολήθηκες με τα προβεβλημένα, αν και νομίζω ήσουν λίγο αυστηρός. Την μάχη του Μελιγαλά και το λήμμα για τους φλαμανδούς ζωγράφους, γιατί δεν τα έκανες προβαλλόμενα; (απο αποροία ρωτάω)

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Γιατί έχει περισσότερη δουλειά και δεν είχα χρόνο και όρεξη.

2A02:2149:8269:7400:8505:45D2:BB0B:22A6 (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ μου κ. Μαρκέλλο,

Χωρίς να γνωρίζω και καλά τους κανόνες τους παιγνιδιού, θα ήθελα να σας ερωτήσω γιατί διαγράψατε το λήμμα για τον Δωρόθεο Βλαττή, με ανύπαρκτες στην ελληνική βιβλιογραφία πληροφορίες σε μορφή βιογραφικού κειμένου. Σας γνωρίζω- επειδή έχω ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα- ότι δεν θα βρεθεί ερευνητής να γράψει ολόκληρο κείμενο για το πρόσωπο αυτό. Οι πληροφορίες είναι διάσπαρτες!....

Απλά σας πληροφορώ ότι για τη διαγραφή του κειμένου μου αναφέρεστε σε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και με βάζετε ότι κλέβω από τον εαυτό μου!!!!! [Σαφής παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων: https://www.rethemnosnews.gr/apopseis/299573_horia-toy-omoy-mas-dimos-agioy-basileioy-ligkres-enas-dialymenos-istorikos)]

Μα το άρθρο στην εφημερίδα "Ρέθεμνος" είναι δικό μου και το blog που αναφέρω κάτω από το όνομά μου είναι το προσωπικό μου blog!!!!

Σας είπα ολοκληρωμένη βιογραφία για τον Δωρόθεο Βλαττή δεν υπάρχει άλλη και εάν δεν επαναφέρετε τη δική μου, το λήμμα θα παραμένει εσαεί "άγραφο" !!

Κωστής Ηλ. Παπαδάκης

http://ret-anadromes.blogspot.com/

[]

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)
Απαντήστε στο "προβεβλημένα"