Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Κατηγορία Καλλιτέχνες π τραγουδισαν τον υμνο της Χουντας.

9
Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορώ να μάθω γιατί διαγραφηκε η συγκ. κατηγορία; είναι εγκυκλοπαιδική, υπάρχουν αρκετά δημοσιεύματα σχετικά με αυτή την κατηγορία. Αν επιμένεις οτι δεν είναι εγκυκλοπαιδική, υπάρχει και η κανονική διαδικασία. Αρα, ξαναφτιάχνω την κατηγορία και αν βάλε σήμανση σγδ, και κάνε πρόταση στην κατάλληλη σελίδα.

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον CubicStar (ιστορικό)
CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Βικιπαίδεια:Κατηγορία -> «Μία κεντρική έννοια που χρησιμοποιείται στην κατηγοριοποίηση των άρθρων είναι αυτή των καθοριστικών χαρακτηριστικών του θέματος του λήμματος. Ένα καθοριστικό χαρακτηριστικό είναι κάποιο που αξιόπιστες πηγές συχνά και με συνέπεια καθορίζουν το θέμα ότι έχει-όπως η εθνικότητα ή αξιοσημείωτο επάγγελμα (στην περίπτωση των ανθρώπων), τον τύπο της τοποθεσίας ή της περιοχής (στην περίπτωση των τόπων), κλπ.»

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Δηλαδή το ότι τραγούδησαν τον ύμνο της Χούντας δεν έχει λάβει λάβει την προσοχή πηγών;

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν είναι καθοριστικό χαρακτηριστικό του Μπιθικώτση ή της Μοσχολιού. Οπως δεν είναι καθοριστικό ότι ο Μπιθικώτσης ήταν οπαδός του Παναθηναϊκού και ότι η Μοσχολιού υποστήριζε τη ΝΔ.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Α! πρέπει να είναι "καθοριστικό χαρακτηριστό" κάποιού. Νομίζω οτι καθορίζει κάποιον, το με ποιόν ετάχθη επί χούντας. Φαίνεται πως υπάρχουν και πηγές που ασχολούνται με το θέμα.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Τι τεκμηρίωση χρειάζεσαι για να πειστείς οτι είναι καθοριστικό χαρακτηριστικό του Μπιθικώτση ότι τραγούδησε τον ύμνο της Χούντας; Ουσιαστικά ήταν καθοριστικό μύνημα στα λαϊκά στρώματα να υποταχθουν στους χουνταίους αλλά, θέσε εσύ τον πήχη, και θα δούμε αν μπορεί να βρεθεί τεκμηρίωση.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Καθοριστικό στοιχείο της καριέρας του στο τραγούδι σαφώς και δεν είναι για να γίνει άξιο κατηγοριοποίησης. Το αν ήταν μήνυμα στα λαϊκά στρώματα είναι μια ερμηνεία αλλά με τις ερμηνείες δεν φτιάχνονται κατηγορίες.

Cinadon36 (συζήτησησυνεισφορές)

Πως τεκμηριωνεται η καθοριστικοτητα, ρωτω, γιατι εμεις θεωρητικολογοντας δεν θα βγαλουμε ακρη.