Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Dor-astra

ManosHacker (συζήτησησυνεισφορές)

Αν ενεργοποιήσεις το Hotcat στις προτιμήσεις σου τότε στο κάτω μέρος των σελίδων σου εμφανίζονται οι κατηγορίες και δίπλα τους + , - , ± , ↑ και ↓ . Αυτό που χρειάζεσαι για να αλλάξεις μια κατηγορία είναι το ± . Ελπίζω να σε βοηθήσει, αν δεν είναι εύκολο να αλλαχθούν οι κατηγορίες με τις φεμινίστριες μαζικά, με κάποιο εργαλείο.

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

δεν είναι εύκολο να αλλαχτούν μαζικά, ε; εντάξει ευχαριστώ πάρα πολύ!

ΔώραΣτρουμπούκη (συζήτησησυνεισφορές)

Ξέρεις, βασικά θα ήθελα κάποιος διαχειριστής να αλλάξει τους τίτλους των κατηγοριών. Δηλαδή εκεί που η κατηγορία είναι Αμερικανοί φεμινιστές να την κάνει Αμερικανίδες φεμινίστριες. Αυτό μόνο οι διαχειριστές μπορούν να το κάνουν, έτσι δεν είναι;; Είναι πιο εύκολο να αλλάξει ο τιτλος της κατηγορίας παρά να μεταφέρω τα λήμματα ένα-ένα στην καινούρια κατηγορία.

ManosHacker (συζήτησησυνεισφορές)

Ένας διαχειριστής κάνει πιο εύκολα μετονομασία της κατηγορίας, όμως πρέπει να αλλαχτούν όλα τα λήμματα, και πάλι. Το δεύτερο μπορεί να το κάνει με ένα ρομποτάκι ή άλλο εργαλείο που τρέχουν μερικοί διαχειριστές εξυπηρετώντας αιτήσεις χρηστών. Χρησιμοποίησε τη σελίδα αυτή: Βικιπαίδεια:Δουλειές για bots για τέτοιες αιτήσεις, Από εμπειρία, με το χέρι κάνεις πολλές φορές πιο γρήγορα αυτό που θες, αντί να περιμένεις.

Απαντήστε στο "Hotcat"