Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2020β/αρχείο 3

Γενοκτονία των Ποντίων - πλήρης προστασία

1
MedMan (συζήτησησυνεισφορές)

Εξεπλάγην, μια που συναντώ τέτοια φραγή για πρώτη φορά στα χρόνια που ασχολούμαι, με την πλήρη φραγή του εν λόγω άρθρου.

Σκοπός της εκεί επίσκεψής μου ήταν να συμπληρώσω κάποια σημεία. Στις χώρες που έχουν αναγνωρίσει την Γενοκτονία απουσιάζει η Κύπρος, παρότι την αναγνώρισε ήδη τον Μάιο του 1994 ως πρώτη χώρα μετά την Ελλάδα. Επίσης θα έπρεπε -παρότι δεν αφορούν αναγνωρίσεις από κρατικές οντότητες- να μνημονευθούν οι αναγνωρίσεις από 12 πολιτείες των ΗΠΑ, δύο πολιτείες της Αυστραλίας καθώς και κάποιες πόλεις του Καναδά. Πηγή: [http://www.pontos-news.gr/article/11830/deite-tis-hores-poy-ehoyn-anagnorisei-tin-genoktonia-ton-pontion «Δείτε τις χώρες που έχουν αναγνωρίσει την Γενοκτονία των Ποντίων»].

Τέλος υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα στίξης στην τελευταία πρόταση της παραγράφου "Διεθνής αναγνώριση", όπου μετά την λέξη "Ωστόσο" έχει εισφρήσει μια τελεία, η οποία αντιθέτως απουσιάζει στο τέλος της ίδιας πρότασης.

Εφόσον δεν μπορώ να προβώ στις σχετικές αλλαγές, θα εκτιμούσα να γίνει αυτό από σένα ή κάποιον άλλον με δικαίωμα πρόσβασης (διαχειριστή). --MedMan (συζήτηση) 12:37, 20 Μαΐου 2018 (UTC)