Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2020β/αρχείο 3

Geoandrios (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ Γηραιέ σε ευχαριστώ για την εκ νέου πρότασή σου, να ασχοληθώ λίγο πιο συστηματικά, από τη θέση και του δ/χ, αλλά πραγματικά, τουλάχιστον προς το παρόν χρονικό διάστημα, δεν έχω τη δυνατότητα να ανταποκριθώ θετικά, πέρα από όσα κάνω ως χρήστης. Ίσως μελλοντικά, εφόσον μου το επιτρέψουν οι συνθήκες να το ξαναδούμε. Οι παρούσες συνθήκες, όμως, την σήμερον, στην Βικιπαίδεια, είναι τέτοιες που κατά τη γνώμη μου δεν θα πρέπει να κάνετε/ουμε πίσω, από όλο αυτό που έχετε/ουμε οικοδομήσει εσύ, ο αγαπητός C messier και πολλοί ακόμα χρήστες και διαχειριστές, από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας της ΒΠ με εσάς τους λίγους πρωτοπόρους, μέχρι σήμερα που συνεργαζόμαστε όλο και πιο πολλοί και ακόμα περισσότεροι χρήστες που μελλοντικά θα συμμετέχουν για τους κοινούς στόχους, γιατί η όποια μορφή παραίτησης, θα ήταν επιζήμια για την ίδια την κοινότητα της Βικιπαίδειας. Πιστεύω ακράδαντα ότι με λίγο περισσότερη καλή θέληση από τους περισσότερους από εμάς το κλίμα σταδιακά θα επανέλθει προς θετική κατεύθυνση και θα βελτιωθεί. Γι' αυτό υποστηρίζω σθεναρώς την παραμονή σου, καθώς και του C messier στις θέσεις ως δ/χ. Τα ερευνητικά σου ταξίδια και η υπόλοιπη επιστημονική σου εργασία επίσης ποτέ δεν σου στάθηκαν εμπόδιο για να πράττεις τα δέοντα και φαντάζομαι ούτε και τώρα χρειάζεται να συμβεί αυτό. Αντιλαμβάνομαι το μη φιλικό κλίμα από ελάχιστους χρήστες, αλλά η όποια απόπειρα εκφοβισμού, από οποιονδήποτε και αν προέρχεται, δεν πρέπει να περάσει. Καλό θα ήταν επίσης να υπάρξει και ένα προσκλητήριο επαναδραστηριοποίησης παλαιότερων χρηστών και δ/χ που κατά καιρούς έχουν αδρανοποιηθεί για διάφορους παρεμφερείς λόγους.

Chalk19 (συζήτησησυνεισφορές)

Αν ο μόνος λόγος που δεν έχεις, αγαπητέ Geoandrios, τη δυνατότητα να ανταποκριθείς έχει να κάνει με το χρόνο, ξανασκέψου το. Ακόμη και λίγη, ποσοτικά, η συμβολή σου θα είναι θετικότατη, ποιοτικά. Αν βέβαια οι λόγοι είναι άλλοι, τότε εντάξει.

Geoandrios (συζήτησησυνεισφορές)

Όχι αγαπητέ Chalk19 δεν είναι μόνον ο χρόνος (είναι και αυτός), αλλά είναι ένας πιο ευρύς συνδυασμός και άλλων αντικειμενικών συνθηκών, τις οποίες δεν μπορώ να αναφέρω προς το παρόν, που δρουν ανασχετικά. Αυτές με καθιστούν ως το ολιγότερο ανεπαρκή, προς την όποια περαιτέρω προσφορά & συνέπεια θα ανέμενε κάποιος από έναν δ/χ