Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΡΑΦΟΥΔΗΣ

C messier (συζήτησησυνεισφορές)

Αγαπητέ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΡΑΦΟΥΔΗΣ, το λήμμα ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΡΑΦΟΥΔΗΣ που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για γρήγορη διαγραφή για τον ακόλουθο λόγο: μη εγκυκλοπαιδικό. Εάν είσαι σίγουρος ότι το λήμμα ακολουθεί την πολιτική και δεν περιλαμβάνεται στα κριτήρια γρήγορης διαγραφής μπορείς να πεις την γνώμη σου στην σελίδα συζήτησης του λήμματος. Πιθανώς να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. εγκυκλοπαιδικότητα ή προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη. —C Messier 13:29, 12 Νοεμβρίου 2017 (UTC)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΡΑΦΟΥΔΗΣ (συζήτησησυνεισφορές)

Έχω συλλέξει πλα τα απαραίτητα στοιχεία προς αυτή τι σελίδα οστε να μην υπάρχει λόγος για διαγραφή

C messier (συζήτησησυνεισφορές)

Τα στοιχεία που συλλέξατε ήταν ανεπαρκή.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΡΑΦΟΥΔΗΣ (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορείτε να βοηθησετε να ανεβεί το λήμμα ;

C messier (συζήτησησυνεισφορές)

Καθώς το θέμα δεν πληροί τα κριτήρια εγκυκλοπαιδικότητας, δεν μπορώ να βοηθήσω. Εδώ έχουμε ένα ποδοσφαιριστή που κάνει καριέρα σε τοπικές κατηγορίες ή περιφερειακές εθνικές κατηγορίες. Τα κριτήρια για ποδοσφαιριστές που έχουμε εδώ ώστε να μην χρειάζεται συζήτηση για τη διατήρηση είναι το εξής: να έχει συμμετάσχει στην εθνική ομάδα ενηλίκων της χώρας.

Αυτό δε σημαίνει ότι τα λήμματα ποδοσφαιριστών που δεν έχουν αγωνιστεί με την εθνική ομάδα είναι αυτομάτως μη εγκυκλοπαιδικά, καθώς μπορεί να πληρούν το γενικό κριτήριο εγκυκλοπαιδικότητας: να έχουν λάβει σημαντική κάλυψη σε αξιόπιστες πηγές που είναι ανεξάρτητες από το θέμα (περισσότερες πληροφορίες: εδώ).

Μια έρευνα στο διαδίκτυο για το όνομα Γεώργιος Σαραφούδης μου βγάζει αποτελέσματα μόνο για τη Βικιπαίδεια και ένα blog στο οποίο ίσως αρθρογραφεί(;), πηγές που δεν επαρκούν για να δείξουν εγκυκλοπαιδικότητα. Η αναζήτηση με λατινικούς χαρακτήρες δίνει περισσότερα αποτελέσματα, αλλά αφορούν κυρίως καταχωρήσεις σε βάσεις δεδομένων (όπως το transfermarkt) οι οποίες δε δίνουν εγκυκλοπαιδικότητα. Υπάρχουν και δύο αναφορές ότι μεταγράφηκε στη Sănătatea Cluj, αλλά αναφορές για μεταγραφές και τραυματισμούς δεν θεωρείται ότι δίνουν εγκυκλοπαιδικότητα.

Μέσα στο λήμμα υπήρχαν και τρεις σύνδεσμοι, ένας προς την national league και ένας προς το Soccerbase και ένας προς το transfermarkt. Από τους συνδέσμους αυτούς, ο σύνδεσμος προς τη national league οδηγεί προς την κεντρική σελίδα, όπου δεν γίνεται καμία νύξη στον Σαραφούδη, το soccerbase επίσης οδηγεί στην κεντρική σελίδα (και έψαξα για τον Σαραφούδη αλλά δεν τον έχει καταχωρημένο), ενώ το transfermarkt οδηγεί στην καταχώρησή του (γιατί δεν επαρκεί αναφέρεται παραπάνω). Με λίγα λόγια, από τους τρεις εξωτερικούς συνδέσμους μέσα στο λήμμα, οι δύο δεν αφορούν τον Σαραφούδη.

Επίσης, υπάρχει και ένας ατεκμηρίωτος ισχυρισμός μέσα στο λήμμα, «Πρώτος σκόρερ στο προταθλημα Νάσιοναλ Λιγκ (κατηγορία) τις αγγλιας Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία Αγγλίας με 28 τέρματα» (sic), κάτι που όσο και να έψαξα δεν κατάφερα να επιβεβαιώσω. Πιστεύω ότι η δήλωση αυτή είναι ψευδής με βάση τον κατάλογο που αναφέρει το BBC στις 31 Μαρτίου 2016 (λιγότερο από ένα μήνα πριν τη λήξη της σεζόν) ο Σαραφούδης δεν αναφέρεται στους παίκτες που έχουν πετύχει πάνω από 11 γκολ .

Επίσης τα στατιστικά συμμετοχής και ο αριθμός τον γκολ είναι επίσης ατεκμηρίωτος. Ακόμη και το transfermarkt αναφέρει «PERFORMANCE DATA No data.»

Απαντήστε στο "πρόταση γρήγορης διαγραφής"