Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Συζήτηση χρήστη:Kalogeropoulos/Αρχείο 2020β/αρχείο 3

Σύνοψη από Kalogeropoulos

Έλληνες της Αντιοχείας

Τακλαμακαν (συζήτησησυνεισφορές)

Περίμενε φίλε τώρα λες τις πηγές που έβαλα εγώ ή αυτές που υπήρχαν από πρίν? Γιατί εγω δεν πείραξα τα νούμερα

Τακλαμακαν (συζήτησησυνεισφορές)

Έλληνες της Αντιόχειας δεν έχουν Ελληνική ιθαγένεια και είναι μόνιμοι κάτοικοι αυτών των χωρών. Αυτός είναι ο λόγος που δεν αναφέρονται στις άλλες πηγές. Εγώ δεν πιστεύω ότι οι πηγές έρχονται σε σύγκρουση. Εννοείς ότι έπρεπε να τις αφαιρέσω πρώτα?

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Όχι δεν μπορείς να αφαιρέσεις τεκμηριωμένο περιεχόμενο. Μπορείς όμως τεκμηριωμένα να προσθέσεις την θέση σου, αλλά τεκμηριωμένα

Τακλαμακαν (συζήτησησυνεισφορές)

Καταλαβαίνω τι λες αλλά πως γίνεται να προσθέσεις θέσεις σε πίνακα? Η τη μία τιμή θα έχει ή την άλλη. Πάντως στη περίπτωση της Τουρκίας πρόσθεσα τους 2 πληθυσμούς για να βγάλω το 23.000 (5.000 + 18.000)

Τακλαμακαν (συζήτησησυνεισφορές)

Αν κάνω κάτι λάθος μπορείτε να μου το εξηγήσετε και θα το διορθώσω... Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι όλα αυτά που έγραψα είναι λάθος! Οι Έλληνες της Αντιόχειας υπάρχουν και τις πηγές που χρησιμοποίησα τις χρησιμοποιεί και η αγγλόγλωσση βπ

Kalogeropoulos (συζήτησησυνεισφορές)

Αντί να προσθέσεις στους πίνακες ασύμβατα πράγματα, μπορείς να αναπτύξεις την θέση σου σε ξεχωριστή ενότητα

Τακλαμακαν (συζήτησησυνεισφορές)

Έδωσα μία επεξήγηση στα Νεότερα Χρόνια. Ωστόσο γιατί δεν είναι σωστός ο πληθυσμός που έβαλα? Προφανώς όποιος είχε φτιάξει τον πίνακα μέχρι τώρα αγνοούσε την ύπαρξη των Ελλήνων της Αντιόχειας. Ο πληθυσμός των Ελλήνων δεν είναι γνωστός από κανέναν ακριβώς. Δεν αλλάζω κάποιο νούμερο στο οποίο συμφωνούν όλοι οι ακαδημαϊκοί ομόφωνα. Το θέμα είναι να πλησιάζουμε όλο και πιο πολύ στο αληθινό νούμερο. Η Ελληνική μειονότητα που αναφέρω είναι απολύτως αληθινή αλλά προφανώς τόσο καιρό μας διέφευγε. Βρήκα από υπαρκτές πηγές τον πληθυσμό της και τον πρόσθεσα. Γιατί πρέπει να αντιμετωπίζεται ως κάτι ξεχωριστό? Φυσικά ΜΠΟΡΩ να φτιάξω μία υποσημίωση που εξηγεί τις θέσεις μου. Θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα σε αυτό?

Τακλαμακαν (συζήτησησυνεισφορές)

Θέλω να σε ενημερώσω ότι τοποθέτησα επεξηγήσεις δίπλα από τους πληθυσμούς. Ελπίζω τώρα η θέση μου να καλύπτεται επαρκώς! Σε ευχαριστώ που προσπάθησες να με καθοδηγήσεις αντί απλώς να διαγράφεις τον πολύωρο κόπο μου!

~~~~