Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Ξανά, υπενθύμιση. Ελπίζω να σταθείς στο ύψος σου και να μη με στείλεις στον αγύριστο, χα χα. Αλλά εσύ ο ίδιος μου είχες πει ότι έαν δεν το κανείς (θα εξηγήσω σε λίγο) να στο υπενθυμίσω. Λόγω φόρτου που προφανώς έχεις σου είχα αφήσει ένα τετράμηνο περιθώριο. Είχαμε πει να στο υπενθυμίσω το Πάσχα. Τελικά, το άφησα λίγο παραπάνω...

Ήρθε η ώρα, λοιπόν, για την υπενθύμιση! Μετά από δική μου προτροπή δημιούργησες ένα πρότυπο για τις σελίδες συζήτησης λημμάτων που αφορούν την Επιχείρηση: Προσωπικότητες του Κινηματογράφου, το οποίο συνδυάζεται με την Επιχείρηση Κινηματογράφος. Και είχαμε συμφωνήσει, να μην το προσθέσω παντού χειροκίνητα, αλλά να το κάνεις με το bot σου. Τελικά, δεν έγινε ακόμα, χα χα. Απλώς, σου κάνω άλλη μία υπενθύμιση, τίποτα παραπάνω.

Ένα ακόμα ζήτημα που θα ήθελα να θίξω είναι για την Κατηγορία:Πρότυπα πλοήγησης. Η εν λόγω κατηγορία διαθέται πάνω από 3.500 λήμματα. Πρότεινα στην Αγορά, όταν ένα πρότυπο μπαίνει σε μία άλλη κατηγορία να μην μπαίνει αυτομάτως και η παραπάνω κατηγορία... Δεν πήρα συγκεκριμένη απάντηση, οπότε σου το αναφέρω κι εδώ, γιατί νομίζω ότι θα μπορείς να λύσεις το πρόβλημα εύκολα...

Ευχαριστώ και πάλι. Και συγγνώμη για τις υπενθυμίσεις/ενοχλήσεις!

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Σωστή η υπενθύμιση. :-) Θα ασχοληθώ με το πρότυπο της Βικιεπιχείρησης από την επόμενη Δευτέρα.

Για την Κατηγορία:Πρότυπα πλοήγησης νομίζω δεν είναι τόσο σημαντικό. Μπορεί να προστεθεί σχετικός κώδικας αλλά θα πρέπει να γίνει επεξεργασία των προτύπων που δεν θέλουμε να εμφανίζονται στην κεντρική (ή η απρόσεκτη αντιγραφή κώδικα από ένα μπορεί να το κρατήσει έξω από οποιαδήποτε κατηγορία). Πάντως μπορεί να ελαφρύνει κάπως η κατηγορία καθώς κάποια πρότυπα που εμφανίζονται εκεί μπαίνουν μέσω άλλων μεταπροτύπων, και δεν είναι και τόσο σωστή η κατηγοριοποίηση, π.χ. τα Location maps ουσιαστικά δεν είναι πρότυπα πλοήγησης.

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Τέλεια! Ευχαριστώ!

Σίγουρα δεν είναι κάτι σημαντικό. Αλλά κάθε λεπτομέρεια μας βελτιώνει. Προτείνω να μπει αυτός ο σχετικός κώδικας, ώστε, τουλάχιστον, να μην προστεθούν κι άλλα που δε χρειάζονται εκεί. Και σιγά σιγά θα αφαιρούνται κι όσα δε γίνεται να αλλάξουν με την αλλαγή του κώδικα, που λες. Ασήμαντο μεν, καλό δε να γίνει κι αυτό. Και αυτό που λες... να φύγουν και τα Location maps.

Απαντήστε στο "Υπενθύμιση (στο τέλος θα με βρίσεις)"