Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Glorious 93

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Φοβερό περιβάλλον στην Επιχείρηση ΛΟΑΤ! Μόνο αυτό με έπεισε να συμμετάσχω! Πάντα το έλεγα ότι βοηθάει πολύ το "φαίνεσθαι" στη Βικιπαίδεια, αλλά κάποιοι δεν μπορούν να το αντιληφθούν! Ελπίζω κάποια μέρα να απλωθείς και προς τον κινηματογράφο και να διομορφώσεις ένα παρόμοιο περιβάλλον και στην εκεί επιχείρηση, χα-χα-χα! Γενικά οι Επιχειρήσεις πέρα από του Ποδοσφαίρου είναι υποβαθμισμένες εδώ και αυτό είναι αρνητικό πολύ προς την ανάπτυξη της ΒΠ... (Εκτός του ότι η Αγορά απασχολείται πολλές φορές με θέματα που θα μπορούσαν να επιλυθούν άνετα σε μία επιχείρηση...)

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

Να πω κι εγώ με τη σειρά μου ένα συγχαρητήρια για τη δημιουργία της επιχείρησης (τώρα έκατσα να την προσέξω καλύτερα). Πολύ καλή δουλειά! Ελπίζω να έχετε οπλιστεί με πολύ υπομονή γιατί στην Ελλάδα είναι ακόμα ταμπού αυτό το θέμα και θα υπάρχουν πολλοί κλειστόμυαλοι που δε θα δεχτούν την ουδέτερη γωνία του θέματος και θα βανδαλίζουν τα λήμματα... Θα ήθελα να βοηθήσω κι εγώ σε ότι χρειάζεται (αν και είμαι άσχετος με αυτό το θέμα βέβαια). Ελπίζω να διατηρηθεί βέβαια.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Θα διατηρηθεί όσο υπάρχουν άτομα που να έχουν ενδιαφέρον για την συγκεκριμένη θεματολογία. ;) Και προς το παρόν υπάρχουν. Και μην ανησυχείς για τα περί μη γνώσης του θέματος. Όλα χρήσιμα είναι, ακόμη και τα πιο βασικά με τα λήμματα πχ. για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤ προσώπων ανά χώρα. Ακόμη και η βιογραφία ενός καλλιτέχνη (ηθοποιού, μουσικού κτλ.) που απλώς τυγχάνει να είναι ΛΟΑΤ μετράει. Όλοι οι καλοί χωράνε. Επίσης, άμα δεν γίνει τίποτε, ακόμη καλύτερα σε συλλογικό επίπεδο, η "κλειστόμυαλη" νοοτροπία που λες παραπάνω θα παραμείνει. Άλλωστε, δεν μιλάμε για άτομα διαφορετικά από τους άλλους, αλλά με διαφορετική σεξουαλική προτίμηση (εντός συνόρων αντί για εκτός συνόρων άμα προτιμάς) και εκεί τελειώνουν οι όποιες διαφορές. Όλα τα άλλα είναι στερεότυπα και ανηθικότητες που διοχετεύονται από συγκεκριμένα (ιδεολογικά) κέντρα. ΥΓ. Ελπίζω μόνο, προκειμένου να πάνε όλα καλά, να υπάρξει και η ανάλογη διαχειριστική "στήριξη", στην διάρκεια τυχόν "δύσκολων στιγμών". Όπως σήμερα πχ.

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Trikos, μήτε κι εγώ είμαι ειδικός. Γνωρίζω ίσως λίγο παραπάνω από τα βασικά. Οπότε "μη μασάς"... Η αλήθεια είναι ότι θα επικεντρωθώ σε συνεισφορές λημμάτων που αφορούν βιογραφίες. Κακά τα ψέματα, αυτή η κατηγορία μάλλον είναι η αγαπημένη μου.

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

@Glorious 93 Το θέμα είναι πως οι ενεργοί χρήστες είναι μετρημένοι με διαμορφωμένη ήδη τη θεματολογία τους (μη κοιτάς εμένα, τόσα χρόνια ποδόσφαιρο κουράστηκα, επέστρεψα πίσω και θα ήθελα να ασχοληθώ με κάτι άλλο, μαθαίνοντας το θέμα παράλληλα). Όσο για την στήριξη, πιστεύω για το συγκεκριμένο θέμα να υπάρχει μια αυστηρή διαχείριση για την επιβίωση της επιχείρησης ώστε να μη βανδαλίζεται από "κλειστόμυαλους". Καλή αρχή πάντως (μη σου κόψω και τα φτερά ακόμα δεν άρχισες :Ρ )!

@ΖῷονΠολιτικόν Δε μασάω αλλά με την παντελή έλλειψη γνώσεων και σε συνδυασμό που έχω ψιλοξεχάσει διάφορες πρακτικές στον κώδικα wiki (πρότυπα, πίνακες κτλ) μάλλον θα κάνω περισσότερη ζημιά παρά να βοηθήσω.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Κι εγώ έτσι ήμουν πριν καταπιαστώ με την ιστορία, την γεωγραφία και την πολιτική. Μπάλα, μπάλα, μπάλα, μέχρι που το βαρέθηκα κάποια στιγμή... :p Κάτι πιο ενδιαφέρον ρε παιδί μου και πιο χρήσιμο μελλοντικά. ;)

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Ηθοποιούς έχει μπόλικους για σένα. :) Και Youtubers, νομίζω, αν ενδιαφέρεσαι. Ειδικά στις τέχνες έχει μπόλικο ψωμί. Btw, μέσα μπαίνουν και οι επεκτάσεις/βελτιώσεις ήδη υπάρχοντων λημμάτων πχ. της ΝτεΤζένερις.

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

Μωρε και πιο βαριά λήμματα αναλαμβάνω :Ρ (μεταφράσεις από ξενόγλωσσες ΒΠ). Αν και δεν τα χω συνηθίσει αυτά τα θέματα, καιρός να ασχοληθώ λίγο γιατί όντως τη μπάλα (χρυσή καλή δε λεω) τη βαρέθηκα!

Βέβαια δεν ξέρω το χρόνο που θα μου μένει καθώς σπουδάζω πλέον. Μόλις σταθεροποιηθώ λίγο τότε θα αρχίζω να συνεισφέρω

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Αυτονόητη η σειρά των προτεραιοτήτων. Σε τέτοιες περιπτώσεις, η ΒΠ θα πρέπει να μπαίνει σε δεύτερο πλάνο, τουλάχιστον μέχρι να σταθεροποιηθείς, και μετά την ξαναπιάνεις. Άλλωστε, ακόμη και ένα λήμμα την εβδομάδα ή πέντε τον μήνα να γράφεις είναι και αυτό συνεισφορά. Για όνομα, δεν σου λέω να περιορίσεις την συνεισφορά σου, απλώς να συνεισφέρεις ανάλογα με τις πραγματικές σου δυνατότητες, μην κάνεις, δηλαδή, παραπάνω απ'όσο χρειάζεται, βάζοντας σε δεύτερο πλάνο τις σπουδές σου για χάρη της ΒΠ. Βρέθηκα κι εγώ σ'αυτό το μεταβατικό στάδιο και βρίσκομαι ακόμη σε αυτή την "κοινωνική κατηγορία" των φοιτητών, συνεπώς τα λέω με βάση και την δική μου εμπειρία. :)

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

Φυσικά! Όλα θα φανούν τον Οκτώβρη, καθώς τότε θα φύγω για σπουδές (πιστεύω θα φανεί με τις ανάλογες συνεισφορές το μέρος που θα παω :) ). Και γι αυτό επέστρεψα περίπου ένα μήνα πριν, να συνηθίσω ξανά το περιβάλλον (το οποίο μου φαίνεται πιο εχθρικό απ ότι το άφησα) για να μην το χω κι αυτό στο μυαλό μου.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Ή θα φανεί από ότι πληροφορία θα ανεβάσεις στην σελίδα χρήστη σου... 0:) χεχε

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

Νομίζω ήδη έχω κάνει ένα spoil :) Ένα θέμα που αν εχω χρόνο, όρεξη και υπομονή θα ασχοληθώ πάρα πολύ.

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Εγώ δε λέω να βαρεθώ τον κινηματογράφο και το ποδόσφαιρο. Αλλά και τα δύο κινούνται γύρω από τον άξονα των βιογραφιών, οπότε είμαι ΟΚ!

Βλέπω τις ελλείψεις που έχουμε από τους ποδοσφαιριστές που με έκαναν και αγάπησα το άθλημα, και "τρελαίνομαι"! Μα να λείπει ο Λούσιο! (Μόλις τον έκανα!)

Πάντως μπορούμε να φτιάξουμε μία λίστα με σημαντικά λήμματα, τα οποία δεν τα έχουμε (αναφέρομαι στην επιχείρηση ΛΟΑΤ).

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Υ.Γ. Γαλλία του 1998 και Βραζιλία 2002 είναι οι αγαπημένες μου Εθνικές. Η δεύτερη έχει τρομερές ελλείψεις: Ζουνίνιο, Ντίντα, Εντμίλσον κλπ! Αχ... ποιος θα ξεχάσει το ψαλιδάκι γκολ του Εντμίλσον με την Κόστα Ρίκα... Ήμουν τόσο άρρωστος εκείνο το καλοκαίρι, που με έναν φίλο μου, ξυπνούσαμε πρώι απλά για να δούμε Μουντιάλ (έγινε Ιαπωνία - Κορέα τότε). Νομίζω δε, αν δε με απατά η μνήμη μου ότι ο προαναφερθέν αγών, ξεκίναγε νωρίς νωρίς... Φάση... 08.00 κάτι τέτοιο! Το αγαπημένο μου Μουντιάλ! Μάλλον, επειδή δεν έχασα αγώνα, χα-χα!

Trikos (συζήτησησυνεισφορές)

@ΖῷονΠολιτικόν έχεις δίκιο! Το ποδόσφαιρο στη ΒΠ, αν και αρκετά καλυμμένο, έχει ακόμα τρύπες (που τις πληρώνω εγώ που έχω να μεταφράσω ολλανδικά ονόματα! :Ρ). Πάντως μετά από χρόνια ψιλοβαρέθηκα το ποδόσφαιρο (έχω να κάνω το Κάουτ και μου φαίνεται βουνό-στο τέλος θα το δημιουργήσει κανας άλλος). Προσπαθώ βέβαια με ορισμένα λήμματα του ολλανδικού ποδοσφαίρου, αλλά όχι με την όρεξη που είχα.