Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα, τσάμπα το κλείδωμα που απ'ότι είδα είχες κάνει στο λήμμα κολύμβησης του Ολυμπιακού, καθώς σήμερα είχαμε νέα - τυφλή - αναίρεση... Ίσως τελικά να έπρεπε να είχε κλειδωθεί το λήμμα για όλους μπας και βρίσκαμε λίγο την ησυχία μας, γιατί έχει παραγίνει το κακό με τις πρωτότυπες έρευνες και τις κόντρες... "για να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη"... Την τροπαιοθήκη, βεβαίως, για να μην παρεξηγούμαι...

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Ναι, αλλά είναι μια αναίρεση και δεν ωφελεί να τα κλείνουμε όλα για πολύ χρόνο, κυρίως γιατί επιστρέφουν αμέσως μετά το χρόνο λήξης του κλειδώματος (τσεκαρισμένο αυτό). Ετσι ξαναπάμε από την αρχή. Δεν ξέρω αλήθεια τι μπορεί να γίνει για αυτή τη μόνιμη ενόχληση. Μόνο κατά περίσταση ό,τι γίνεται.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Προς το παρόν το αναίρεσα με παράθεση επιχειρημάτων εντός της σύνοψης επεξεργασίας και βλέπουμε πώς θα εξελιχθεί... Άμα συνεχιστεί αυτό το "γαϊτανάκι" των τυφλών αναιρέσεων από τους Nikos697276 και Skettos7, τα δύο meatpuppets του Vrahomarinaner, ίσως θα πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο απευθείας φραγής τους για διορθωπόλεμο και επιμονή στην (εσκεμμένη) προσθήκη περιεχομένου που αποτελεί αποτέλεσμα πρωτότυπης έρευνας. Αν, ωστόσο, για το πρώτο είμαι σχετικά βέβαιος πως μπορεί να αποτελέσει αιτία φραγής (ανεξαρτήτως του Κ3Ε), για το δεύτερο έχω κάποιες αμφιβολίες, οπότε καλό θα ήταν να με "φωτίσεις"...

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Η πολιτική της φραγής λέει για κακόβουλη προσθήκη λανθασμένων πληροφοριών. Είναι λίγο θέμα ερμηνείας πόσο «κακόβουλη» και πόσο «λανθασμένες» είναι, αλλά γενικά μου φαίνεται σοβαρός λόγος φραγής όταν είναι επίμονη.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Για υπολόγισε πόσο καιρό τραβάει η ιστορία αυτή... ;)

178.128.141.85 (συζήτησησυνεισφορές)

κακούς συμβούλους έχεις .Μόλις τώρα αναίρεσε ο ίδιος γιατί η επίσημη πηγή του ΟΣΦΠ δεν του αρέσει.Χώρια το τι έχει κάνει παλαιότερα.Το  "για να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη" είναι η δική του έννοια.

Ο δρόμος των Πετρουλάκη,Di canio,θα είναι ίδιος για αυτόν.Αποχώρηση με φωνές και την ουρά στα σκέλια.

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Μας απειλείς δηλαδή ?

178.128.141.85 (συζήτησησυνεισφορές)
CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Τί λέγαμε; «γιατί επιστρέφουν αμέσως μετά το χρόνο λήξης του κλειδώματος»

178.128.141.85 (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν σε καταλαβαίνω Cubic.Tα παιδιά σου δίνουν πηγές ,επίσημες,αυτοί τι?

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Χρήστης:CubicStar, όχι ότι εδώ θα τελειώσει, καθώς μιλάμε για αόριστης διάρκειας κλείδωμα για ανώνυμους... ΥΓ. Ίσως σε αυτό θα έπρεπε να προστεθεί κλείδωμα ΚΑΙ της σελίδας συζήτησης, καθώς όπως έχει συμβεί και με σειρά άλλων λημμάτων κινδυνεύει να εξελιχθεί σε φόρουμ και... "σελίδα αντιπολίτευσης", όπου απλώς θα επιχειρείται η "όπως και ότι να'ναι" αποδόμηση του περιεχομένου του λήμματος με το - ασόβαρο - επιχείρημα του "να βάλουμε τις απόψεις και των δύο άκρων και ας αφήσουμε τον αναγνώστη να αποφασίσει"... Συγγνώμη, αλλά αν επρόκειτο και για κανένα σοβαρό ζήτημα, ίσως να μπορούσε υπό συνθήκες να εξεταστεί, εδώ όμως που το ζήτημα είναι... "το μέγεθος" και οι "κουπίτσες"... Εντάξει, δεν νομίζω πως είναι ανάγκη να πέσουμε και τόοοοσο σε επίπεδο... Ειδικά αν είναι να δούμε ως επιχείρημα/τεκμηρίωση πηγές (πχ. οπαδίστικα μπλογκ και φόρουμ ή ακόμη και οπαδίστικα κανάλια στο Youtube) οι οποίες θα παραβιάζουν κατάφωρα τα περί αξιοπιστίας πηγών και ουδετερότητας...

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Εχεις δίκιο σε αυτά, αλλά

- Τα περισσότερα αθλητικά λήμματα έχουν μικρά και μεγάλα προβλήματα

- Τα αθλητικά λήμματα είναι πολυδιαβασμένα και τυχαίνει να έχουν πιο γρήγορη ανανέωση από άλλα

- Για λόγους αρχής, η Βικιπαίδεια, η εγκυκλοπαίδεια που ο καθένας μπορεί να επεξεργαστεί, πρέπει να αποφεύγει όσο μπορεί να κλειδώνει λήμματα (i) για όλους ή/και (ii) για πάντα.

Αν τα συνδυάσουμε αυτά, η λύση του αόριστου κλειδώματος νομίζω δεν είναι η καλύτερη, ακόμα και αν με μια προσωρινή λύση απαλλασσόμαστε κάπως

Εὐθυμένης (συζήτησησυνεισφορές)

Βλέπω πως δεν συμφωνούμε τελείως και ίσως είναι καλύτερα έτσι, αλλιώς δεν θα ήταν δυνατό να προχωρήσει ένα διάλογος αν και οι δυο πλευρές ήταν εξαρχής σύμφωνες. Ωστόσο, συμφωνούμε πως το να καταστεί - ανεπίσημα - η Βικιπαίδεια σε "Αθλητοπαίδεια" με την πλειοψηφία του χώρου των Πρόσφατων Αλλαγών να καταλαμβάνεται από επεξεργασίες-διορθωπολέμους από σκαπανείς ερευνητές-οπαδίσκους και τις κρεατομαριονέτες αυτών με την χρήση - πολύ συχνά - αστείων πηγών (αυτά που ανέφερα στο αμέσως επάνω μήνυμά μου) μόνο κακό μπορεί να κάνει στην Βικιπαίδεια και στην εικόνα που αυτή βγάζει προς τα έξω (αξιοπιστία κτλ.), ενώ, ταυτόχρονα, θεωρώ αυτονόητο πως μελλοντικοί χρήστες που είναι της κατηγορίας... "λάου-λάου" θα φύγουν τρέχοντας και χωρίς να γυρίσουν ποτέ πίσω, ενώ θα μπορούσαν να γίνουν ιδιαίτερα ικανοί μελλοντικοί συντάκτες... Το γεγονός πως έχουμε έλλειψη στην ανανέωση του "έμψυχου υλικού" των Βικιπαιδιστών, ενώ, ταυτόχρονα, αρκετοί άλλοι - παλιοί - εγκαταλείπουν, συνήθως με κακό τρόπο, το πλοίο, μόνο καλό δεν δείχνει για το μέλλον μας ως εγχείρημα... Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά είναι τέτοια μικρά μικρά - ως άλλες ρωγμές - όπου άμα μαζευτούν πολλά θα βάλουν τέλος σε αυτό το εγχείρημα που είναι η Βικιπαίδεια... Τουλάχιστον ως προς την ελληνική γλωσσική της έκδοση... Και αυτά τα μικρά μικρά είναι ήδη πολλά και ολοένα και αυξάνονται, απ'όσο βλέπω, δυστυχώς...

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Η εικόνα των υπερβολικών αλλαγών αθλητικού τύπου στις Πρόσφατες Αλλαγές μπορεί πράγματι να αποθαρρύνει, αλλά είναι αλήθεια τόσες πολλές; Με 135.000+ σελίδες υπάρχουν πολλά άλλα για να ασχοληθεί κανένας και τα αθλητικά είναι ένα μέρος μόνο (10-15% και ίσως λέω και πολλά). Εγώ βλέπω περισσότερο έξαρση κάθε τόσο ενός μάλλον ενοχλητικού φαινομένου

Οι άλλες ανησυχίες είναι εύλογες/λογικές κυρίως για το ότι πολλά μικρά-μικρά γίνονται μεγάλα προβλήματα και άντε μάζεψέ τα μετά. Το «τέλος» της Βικιπαίδειας όπως το περιγράφεις είναι πολύ δύσκολο να συμβεί.

178.128.205.134 (συζήτησησυνεισφορές)

Εσύ πότε φεύγεις?Αργείς!

Όσο για σας κύριε διαχειριστά,γιατί αγνοείτε σημαντικές αποκαλύψεις και στήνετε διάλογο με ένα αποδεδειγμένα βάνδαλο χρήστη.

Δεν σας ενδιαφέρει η βικι και η αξιοπιστία της .Σας ενδιαφέρει ,μια κλίκα, να την διαφεντεύετε εσαεί.

Κρίμα γιατί δεν είχατε ως τώρα δώσει αφορμές.

178.128.141.85 (συζήτησησυνεισφορές)

Ο ΓΚΛΟΡΙΟΥΣ οδήγησε σε κλείδωμα το λήμμα του ΠΑΟ,για να μην μπει αυτή η πηγή

http://www.rizospastis.gr/story.do?id=3673202

Πηγή πρωτογενής,ουδέτερη,μια μέρα μετά το γεγονός

Γιατί?Μήπως φοβάται για τις κουπίτσες της ομάδας του?

178.128.141.85 (συζήτησησυνεισφορές)

Τώρα σιωπή!

Θα κλείσω με κάτι τελευταίο Cubic! o Skettos7 είναι ψυχούλα.Το είδες προχθές.Μην αφήσεις στους πραγματικούς βανδάλους να τον κατασπαράξουν.Και ανοιξε τη σελίδα συζήτησ΄ης του.

178.128.205.134 (συζήτησησυνεισφορές)

και επειδή το παίζετε υπεράνω και αν δεν διορθωθούν τα λήμματα σύμφωνα με τις πηγές και αν δεν άρετε την χωρίς κανένα λόγω προστασία της σελίδας συζήτησης του ΣΚΕΤΤΟΥ,θα μεταφέρω αυτούσια την παρούσα συζήτηση στην ΑΓΟΡΑ,στο Σημειωματάρειο και στο ΜΕΤΑ,για να τελειώσει μια και καλή το παραμύθι.Να ούμε αν οι πηγές των ομοσπονδιών ,του Ριζισπάστη,κλπ,είναι αστείες κύριε ΓΚΛΟΡΙΟΥΣ,ειδικά.

Skettos7 (συζήτησησυνεισφορές)

Σας ενημερώνουμε ότι οι Πανελλήνιοι Αγώνες Βετεράνων (Masters), θα διεξαχθούν, ταυτόχρονα με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Μεγάλων Αποστάσεων, στη Λίμνη Βεγορίτιδα στην Άρνισσα, στις 3 Ιουνίου 2017. τι εχεις να πεις glorious πανω σ αυτο? σε αυτο βασιζεται και ο Νικος και εγω...δεν ειναι προσβολη να μας θεωρεις πιονια ενος ομοιδεατη? να μας πληρωνε να πω νταξει...να μας εδινε μπογια να βαψουμε τα καγκελα στο σπιτι του να πω εχεις ενα δικιο..τα εκανε ομως αυτα? τοτε γιατι μας κατηγορεις? αυτο ειναι προσβολη προς το προσωπο μου...δεν ειμαι κανενος πιονι ή μαριονετα...ποτε θα το καταλαβεις?