Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Mariaxydi8@gmail.com

Αυτό το θέμα αποκρύφθηκε από τον 46.177.92.46
Αιτία: ΞΥΔΗ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΤΈΡΗ
4
194.219.204.5 (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ανεβάσω ένα κείμενο-βιογραφικό στο Wikipedia. Θα μπορούσατε να με βοηθήσετε με τον κώδικα και το πως θα μπορούσα να προσθέσω και λήμματα στο κείμενό μου.

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)
MARIA PAPAD (συζήτησησυνεισφορές)

Το βιογραφικό που θα ήθελα να ανεβάσω ανήκει σε επαγγελματία (δικηγόρο) και απ' ό,τι έχω δει υπάρχουν παρόμοια λήμματα.

Θα ήθελα να μου διευκρινίσετε εάν μπορώ εγώ να ανεβάσω (εφόσον βρω τον τρόπο) μόνη μου το βιογραφικό από το λογαριασμό μου ή εάν πρέπει να το κάνει κάποιος διαχειριστής.

Δεν έχω ασχοληθεί ξανά με τη wikipedia,επομένως συγχωρήστε μου τυχόν ''χαζές'' ερωτήσεις.

Ευχαριστώ.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

@MARIA PAPAD, η Βικιπαίδεια είναι εγκυκλοπαίδεια και όχι επαγγελματικός κατάλογος. Όταν λέτε ότι υπάρχουν «παρόμοια λήμματα» μπορεί να εννοείτε λήμματα για δικηγόρους, αλλά αν προσέξετε τις οδηγίες στις οποίες σας παραπέμπω παραπάνω, δεν μπορεί να υπάρχει λήμμα για όλους τους δικηγόρους, όπως δεν υπάρχει λήμμα για όλους όσους εργάζονται ως φυσικοί, γιατρο ή ποδοσφαιριστές. Είναι ο εργοδότης σας ένας σημαντικός δικηγόρος με εξαιρετικά μεγάλη αναγνώριση για τον οποίο έχουν γράψει άρθρα σε περιοδικά και εφημερίδες με θέμα τον ίδιο; Τότε ίσως (όχι απαραίτητα) να είναι εγκυκλοπαιδικό πρόσωπο. Τότε είναι πιθανό κάποιος τρίτος να γράψει ένα εγκυκλοπαιδικό λήμμα για αυτό το θέμα. Οπωσδήποτε όμως δεν μπορεί να γραφτεί αυτό το λήμμα από πρόσωπα του περίγυρού του και πολύ περισσότερο από εργαζόμενούς του, καθώς αυτό αντιβαίνει στην πολιτική και οδηγίες, καθώς και στους επίσημους όρους χρήσης αυτού του ιστότοπου.

Για την περίπτωση που δεν είστε εργαζόμενη και δεν ανήκετε στον περίγυρο του προσώπου, τότε μπορείτε να γράψετε άμεσα το λήμμα χωρίς εμπλοκή κάποιου διαχειριστή, δείτε το σύνδεσμο που έχω δώσει παραπάνω "πως να δημιουργήσετε μια σελίδα". Το λήμμα θα είναι άμεσα ορατό αλλά και υπό την κρίση των υπόλοιπων χρηστών που θα μπορούν να το τροποποιήσουν/βελτιώσουν χωρίς περιορισμούς ή και να το προτείνουν για διαγραφή αν το κρίνουν ως μη εγκυκλοπαιδικό.