Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Χαιρετώ! Είμαι σχεδόν έτοιμος, οπότε η λίστα μου με τα βιβλία θα σταλθεί είτε σήμερα το βράδυ είτε μέχρι αύριο το απόγευμα. Δε θυμάμαι τον τρόπο με τον οποίον τα παρουσίασα πέρσι, οπότε θα ρωτήσω: αντί για τους τίτλους βιβλίων, δεν είναι καλύτερα να στείλω το link τους; (Μπορεί να πετύχουμε ίδιο τίτλο...)

Υπενθύμιση: θα μπορούσες να μου απαντήσεις στο τελευταίο σχόλιο που σου έκανε, σχετικά με την Κατηγορία:Singles ανά έτος;

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν θυμάμαι κάτι για την Κατηγορία:Singles ανά έτος, που είναι αυτό το σχόλιο;

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπερίζω.

Αρχικά, η λίστα έχει παραδοθεί εδώ και κάνα πενθήμερο.

Περί της εν λόγω κατηγορίας τώρα, δεν μπορώ να τις κατατάξω με χρονολογική σειρά, δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνω λάθος... Κατηγορία:Singles ανά έτος Ρίξε μία ματιά κι εσύ σε παρακαλώ (άλλο το μάτι το ζώου του πολιτικού κι άλλο το μάτι του γερακιού, χα-χα).

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Καλησπέρα, είδα την συζήτησή και μπήκα, οπότε συγνώμη για αυτό :). Φαίνεται ότι όταν η κατηγορία δεν είναι στη θέση της, στο τέλος της σελίδας δεν πιάνεται η ταξινόμησή της. Σε δύο που άλλαξα προς το παρόν, δούλεψε αμέσως: π.χ. https://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%9A%CE%B1%CF%84%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1%3ASingles_%CF%84%CE%BF%CF%85_1978&action=historysubmit&type=revision&diff=6590164&oldid=6562819

ΖῷονΠολιτικόν (συζήτησησυνεισφορές)

Αααα! Μάλιστα! Καλώς έκανες και "μπήκες" λοιπόν... Ευχαριστώ πολύ! Όταν βρω τον χρόνο θα ξεκινήσω επεξεργασίες.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

@ΖῷονΠολιτικόν η ενημέρωσή μου από το βιβλιοπωλείο είναι ότι η παραγγελία έφυγε σήμερα.

+@Ah3kal

Δεν ξέρω αν αυτό που βλέπω σήμερα και το αναφερόμενο πρόβλημα υπήρχε πριν λόγο μπερδέματος, βλέπω ότι πριν δινόταν κλειδί ταξινόμησης το έτος ("1984") και τώρα δίνεται "Singles". Απλά αν επιλεγόταν η πρώτη μέθοδος θα έπρεπε να ακολουθείται σε όλες (και θα τα ταξινομούσε στο "1") από την άλλη, από τη στιγμή που είναι τυποποιημένοι οι τίτλοι, η ταξινόμηση είναι δεδομένη και δεν χρειαζόταν κλειδί (ειδικά το "singles" που είναι απλά το πρώτο μέρος του τίτλου).

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Geraki μάλλον υπήρξε κάποια ασυνεννοησία με τον ΖῷονΠολιτικόν. Όταν έγραψα την απάντησή μου, τα μισά λήμματα ταξινομούνταν αριθμητικά τα άλλα μισά από το Singles. Όλα είχαν κλείδα ταξινόμησης το έτος. Ωστόσο σε όσα η κατηγορία ήταν στο τέλος της σελίδας, η ταξινόμηση γίνονταν με βάση την κλείδα και άρα ήταν στο «1» ενώ σε όσα ήταν η κατηγορία στη μέση της σελίδας (έπονταν π.χ. το πρότυπο περιεχομένων κατηγορίας) η ταξινόμηση γίνονταν σαν να μην υπήρχε κλείδα ταξινόμησης και βρίσκονταν στο «S».

Απαντήστε στο "Σχεδόν έτοιμος (και μία υπενθύμιση)"