Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:SucreRouge

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα!

Εντελώς πληροφοριακά, επειδή είδα την επεξεργασία https://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%93%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82_%CE%92%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF%CF%85_(%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%B1%CF%86%CE%AE%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%B7)&curid=527594&diff=6527634&oldid=6519096 που έκανες. Το {{Αποσαφήνιση}} βάζει αυτομάτως το DISAMBIG στη σελίδα στην οποία ενσωματώνεται.

SucreRouge (συζήτησησυνεισφορές)

Καλημέρα! Το γνωρίζω αυτό, απλά μετά ξέχασα να αναιρέσω γιατί έπεσα για ύπνο... Αυτό που στα αλήθεια τσέκαρα ήταν ο καινούργιος επεξεργαστής wiki 2017, που όταν υπάρχει το πρότυπο {{αποσαφήνιση}}, δεν καταλαβαίνει ότι η σελίδα είναι μια σελίδα αποσαφήνισης, αλλά σε αφήνει να τσεκάρεις το κουτάκι και να βάλεις το DISAMBIG, και μόνο τότε καταλαβαίνει την σελίδα ως τέτοια. Την αναίρεσα τώρα... Σε ευχαριστώ για την υπόδειξη!

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν είναι και υπόδειξη αφού (από όσο γνωρίζω), ένα πάνω ένα κάτω κακό δεν κάνει :) απλώς ενημέρωση μήπως δεν το είχες υπόψη σου.

Εγώ είμαι απολιθωμένος με τα παλιά συστήματα επεξεργασίας, ότι μάθεις δύσκολα το ξεμαθαίνεις. Η δοκιμή μου στο wiki 2017 κράτησε μισό ολόκληρο λεπτό. Ειδοποιώ τον @Geraki μήπως γνωρίζει κάτι παραπάνω, γιατί πολλά παλιά έχουν ασυμβατότητες όπως βλέπω με τους νέους επεξεργαστές.

SucreRouge (συζήτησησυνεισφορές)

Καλά και εγώ μην φανταστείς, είμαι στην τρίτη προσπάθεια και ακόμα ως βασικό μου επεξεργαστή χρησιμοποιώ τον αρχέγονο... Αλλά πρέπει να εντρυφώ σιγά σιγά και στα καινούργια, γιατί για κανένα λόγο οι καινούργιοι χρήστες δεν θα κάτσουν να μάθουν κώδικα wiki, αλλά θα συνεισφέρουν μόνο μέσω του wiki editor 2017, που κάποτε θα γίνει και ο προεπιλεγμένος, χωρίς όμως να καταργηθεί ο αρχέγονος...!