Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:CubicStar

Για την ταινία "Ο Χαρτοπαίχτης"

5
Thundermaster123 (συζήτησησυνεισφορές)

Καταρχήν επεσήμανα το λάθος του τίτλου, το οποίο και δεν μπόρεσα να διορθώσω (δεν είναι ο χαροπαίχτης, το είδα εκ των υστέρων). Δεν υπάρχει πουθενά στη σελίδα που ανέβασα παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, ούτε έμμεση, ούτε άμεση, και τη σελίδα του cine.gr που αναφέρεις την έχω ανεβάσει εγώ. Η περίληψη που παρέθεσα είναι ολοκληρωμένη, πρωτότυπη (γραμμένη ειδικά για εδώ από εμένα και δεν αναγράφεται σε κανένα κουτί ή διαφημιστικό μονόφυλλο της ταινίας). Για ποιό λόγο διέγραψες τη σελίδα αγαπητέ CubicStar;

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)
Thundermaster123 (συζήτησησυνεισφορές)

Πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ένας από τους μεγαλύτερους ηθοποιούς που πέρασαν από την Ελλάδα, για ποιο λόγο λοιπόν αμφισβητείς την εγκυκλοπαιδικότητα; Θεωρείς της ανάρτηση μη βαρύνουσας σημασίας; Η περίληψη της ταινίας είναι ίδια με του cine.gr γιατί και στο cine.gr την έχω δώσει εγώ, και σε καμία περίπτωση το cine.gr δεν έχει αξιώσεις πάνω σε θέματα πνευματικών δικαιωμάτων, γιατί οι αναρτήσεις του βασίζονται σε δημοσιεύσεις χρηστών. Η περίληψη άλλαξε για εδώ για να είναι ολοκληρωμένη και να περιγράφει την ιστορία από την αρχή ως το τέλος χωρίς ελλείψεις. Οι πληροφορίες είναι πέρα για πέρα αληθείς και ακριβείς. Δεν υπάρχει λοιπόν ούτε θέμα εγκυκλοπαιδικότητας, ούτε θέμα πνευματικών δικαιωμάτων και αν κάποιος θελήσει να αναζητήσει πληροφορίες για την εν λόγω ταινία στη wiki, το λήμμα (με διορθωμένο τον τίτλο βέβαια), ήταν πλήρες, αντικειμενικό και σε καμία περίπτωση δεν παραπέμπει σε διαφήμιση ή μονόφυλλο video club.

Thundermaster123 (συζήτησησυνεισφορές)

Και για να είμαστε ακριβείς, μόνο η πρώτη πρόταση των δύο περιλήψεων είναι όμοια, αν και αυτό, όπως εξήγησα, δεν έχει καμία σημασία.

CubicStar (συζήτησησυνεισφορές)

Το ποιοι είναι οι κανόνες της εγκυκλοπαιδικότητας για τις ταινίες το εξηγεί η πολιτική. Το ποιος έγραψε την περίληψη στο cine.gr δεν φαίνεται πουθενά οπότε δεν θα μπορούσε να υποθέσει κανένας βάσιμα ότι είναι το ίδιο πρόσωπο. Η εγκυκλοπαιδικότητα δεν έχει σχέση με την ακρίβεια των πληροφοριών αλλά με το πόσο η ταινία έχει κερδίσει το γενικότερο ενδιαφέρον και επίσης, η Βικιπαίδεια δεν είναι συλλογή πληροφοριών.