Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Θυμάσαι αυτό https://el.wikipedia.org/w/index.php?title=%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%82:Ah3kal/%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF_3&oldid=5686067 που έφτιαξες και μετά αυτό Χρήστης:Ah3kal/πρόχειρο 2;

Ε τώρα είδα αυτό Χρήστης:Ah3kal/πρόχειρο 8 και ενθουσιάστηκα! Αν μπορέσω να βάλω και ταμπέλες και το όριο του δήμου θα γίνει τέλειο!

Αυτή η ανάρτηση αποκρύφθηκε από τον Ah3kal (ιστορικό)
Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Το Mw:Extension:Kartographer δεν δουλεύει στην ελληνική Βικιπαίδεια; Όπου είδα, φαίνεται εγκατεστημένο,

αλλά αν αντιγράψω τον κώδικα του Mw:user:Ah3kal/Local εδώ, δεν δουλεύει.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Δουλεύει το maplink, δεν δουλεύει το mapframe. Χρήστης:Geraki/Sandbox

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Γράφει κάπου ότι έχει ενεργοποιηθει μονο στο Wikivoyage για λογους αποδοσης. Χρειάζονται περισσοττεροι σερβερ για να αντεξουν πολλές εμφανισεις αν ενεργοποιηθει σε Wikipedia

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Δεν βρήκα κάποια τέτοια αναφορά για το <mapframe> γενικά, αλλά μόνο για συγκεκριμένη λειτουργία Mw:Help:Extension:Kartographer#Groups, αλλά για να το λες έτσι θα ναι, και μετά από δοκιμές άλλωστε είδα ότι μόνο στις Βικιπαίδειες, σε όλα τα άλλα εγχειρήματα που δοκίμασα είναι ενεργοποιημένο.

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Υπάρχει αυτό: https://phabricator.wikimedia.org/T138057

Από ότι φαίνεται έχει ενεργοποιηθεί στη γαλλική και τη φινλανδική βικιπαίδεια, έστω και χωρίς να ολοκληρωθούν όλες οι επιθυμητές τροποποιήσεις. Αρκεί μια πρόταση για την ενεργοποίηση. Γράφουν σε κάποιο από τα tasks ότι θέλουν να δοκιμαστεί σε μεσαίου μεγέθους βικιπαίδειες, αποκλείοντας την αγγλική και τη γερμανική.

Ah3kal (συζήτησησυνεισφορές)

Καταρχήν ευχαριστώ που άλλαξες το θέμα, ήταν απαράδεκτο το αρχικό :) και ευχαριστώ για το ψάξιμο στο phabricator.

Θα περάσω πρώτα στο OpenStreetMaps τα id των Wikidata στα όρια των δήμων που λείπουν, για να μπορώ να φτιάξω ένα αξιπρεπές παράδειγμα όπως αυτό με τους αμερικάνους κυβερνήτες στο mw:Help:Extension:Kartographer (δηλαδή σε κάθε δήμο να φαίνεται π.χ. πληθυσμός/δήμαρχος/πρωτεύουσα ή κάποιος τέτοιος συνδυασμός) και μετά θα κάνω πρόταση στην αγορά να το ενεργοποιήσουμε.

Απαντήστε στο "Kartographer"