Θέμα στο Συζήτηση χρήστη:Geraki/Structured Discussions Archive 1

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)
Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Θα υπάρχει πρόβλημα αν υπάρχει ήδη {{coord}} στο λήμμα. Μπορεί να υπάρχει μόνο ένα ζεύγος συντεταγμένων για εμφάνιση στον τίτλο. (Ισχύει γενικά για ότι καλεί το tag {{#coordinates:}} χωρίς να είναι inline, καθώς προστίθεται και στα μεταδεδομένα του λήμματος, δεν αφορά μόνο την εμφάνιση). Αν υπάρχουν δυο coord εμφανίζει μήνυμα σφάλματος.

Το άλλο ζήτημα είναι μη-τεχνικό, απλώς χρηστικό. Οι νέοι χρήστες (και όχι μόνο) μπορεί να ψάχνουν και να μην κατανοούν το από που εμφανίζονται οι συντεταγμένες κλπ. και κατά σύμβαση βάζουμε τα πρότυπα περίπου στο σημείο της σελίδας όπου εμφανίζονται και με την αντίστοιχη σειρά (π.χ. το coord εμφανίζεται στην κορυφή αλλά το βάζουμε στον πάτο του κώδικα). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχουμε ενσωματώσει και το {{coord}} στα πλαίσια πληροφοριών, παρότι στα περισσότερα επίσης χρησιμοποιούνται συντεταγμένες.

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Μπορούμε λοιπόν να το τοποθετήσουμε αυτόματα σε όλα τα λήμματα που έχουν την ιδιότητα P625;

Geraki (συζήτησησυνεισφορές)

Αυτό γίνεται (αν κατάλαβα καλά το ερώτημα), αρκεί να υπάρχει μόνο αυτό και όχι και το coord ταυτόχρονα. Αναρωτιέμαι μήπως θα ήταν καλή επιλογή να συγχωνευθούν τα δυο πρότυπα, πρακτικά θα είναι σχετικά απλό: το coord δεν δουλεύει χωρίς παραμέτρους, οπότε αν δεν έχει καμία μπορεί να καλεί το WikidataCoord. Με αυτό τον τρόπο τουλάχιστον δεν θα μπερδεύονται οι χρήστες για το ποιο να χρησιμοποιήσουν.

MARKELLOS (συζήτησησυνεισφορές)

Νομίζω ότι και η συγχώνευση καλή ιδέα είναι. Άρα λέω να το θέσω και στην Αγορά. Η πρόταση θα είναι αυτόματη τοποθέτηση του {{coord}} σε όσα λήμματα δεν υπάρχει ήδη και έχουν συντεταγμένες στα Wikdata.

Απαντήστε στο "WikidataCoord"