The Mechanix (τραγούδι)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από The Four Horsemen)

Τα "The Four Horsemen" και "Mechanix" ανακατευθύνουν εδώ.

"The Mechanix"
Τραγούδι από Metallica
ΣτιχουργόςDavid Mustaine
ΣυνθέτηςDavid Mustaine

Το "The Mechanix" είναι ένα τραγούδι γραμμένο από τον Ντέιβ Μαστέιν για το συγκρότημά του Metallica το 1982. Εμφανίστηκε σε αρκετά demo του συγκροτήματος όπως και στο No Life 'til Leather, ενώ ήταν σταθερό κομμάτι στις συναυλίες τους μέχρι την απόλυση του Μαστέιν το 1983. Οι στίχοι του τραγουδιού ξαναγράφτηκαν από τους Τζέιμς Χέτφιλντ και Λαρς Ούλριχ. Αυτή η εκδοχή εμφανίστηκε στο πρώτο άλμπουμ της μπάντας, Kill 'Em All το 1983 ως "The Four Horsemen". Η αρχική εκδοχή ηχογραφήθηκε αργότερα από το συγκρότημα του Μαστέιν Megadeth και εμφανίστηκε στο πρώτο τους δίσκο Killing Is My Business... and Business Is Good! το 1985 με το όνομα "Mechanix".

The Four Horsemen[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

"The Four Horsemen"
Τραγούδι από Metallica
από το άλμπουμ Kill 'Em All
Κυκλοφόρησε1983
ΗχογραφήθηκεΜάιος 1983
Διάρκεια7:15
ΣτιχουργόςJames Hetfield
ΣυνθέτηςDavid Mustaine, James Hetfield, Lars Ulrich

Το "The Four Horsemen" είναι ένα τραγούδι του αμερικανιού thrash metal συγκροτήματος Metallica από τον πρώτο τους δίσκο Kill 'Em All. Ήταν ένα κομμάτι αρχικά γραμμένο από τον αυθεντικό κιθαρίστα Ντέιβ Μαστέιν ως "The Mechanix". Ωστόσο, ο Μαστέιν απολύθηκε από το συγκρότημα το 1983 λόγω της συμπεριφοράς του και του εθισμού του στο αλκοόλ. Αντικαταστάθηκε από τον Κερκ Χάμμετ. Οι στίχοι του τραγουδιού ξαναγράφτηκαν από τον τραγουδιστή και κιθαρίστα Τζέιμς Χέτφιλντ και τον ντράμμερ Λαρς Ούλριχ με θέμα την αποκάλυψη. Συνεπώς, το τραγούδι μετονομάστηκε. Είναι ένα από τα κομμάτια με τις περισσότερες ζωντανές εκτελέσεις, στις οποίες παρουσιάζεται μια μικρότερη εκδοχή του.

Mechanix[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

"Mechanix"
Τραγούδι από Megadeth
από το άλμπουμ Killing Is My Business... and Business Is Good!
Κυκλοφόρησε1985
Ηχογραφήθηκε1984-85
Διάρκεια4:25
ΣτιχουργόςDavid Mustaine
ΣυνθέτηςDavid Mustaine

Το "Mechanix" είναι ένα τραγούδι του αμερικανικού thrash metal συγκροτήματος Megadeth. Εμφανίστηκε στον πρώτο τους δίσκο, Killing Is My Business... and Business Is Good!, το 1985. Ο κιθαρίστας Ντέιβ Μαστέιν το είχε γράψει για την προηγούμενή του μπάντα Metallica ως "The Mechanix" το 1982. Ο Μαστέιν απολύθηκε το 1983 λόγω της συμπεριφοράς του και του εθισμού του στο αλκοόλ. Μετά από αυτό το συμβάν ένιωσε ότι "ήθελε να πάρει το τραγούδι του πίσω" και το έκανε με μια γρηγορότερη εκδοχή, για να διαψεύσει τους Metallica οι οποίοι την εποχή εκείνη σχολίαζαν τον Μαστέιν ως ατάλαντο κιθαρίστα. Το κομμάτι δεν έχει παιχτεί πολλές φορές ζωντανά, ωστόσο έχει συμπεριληφθεί σε συλλογές του συγκροτήματος.

Προσωπικό[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Metallica[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

The Mechanix[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

The Four Horsemen[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Megadeth[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]