The Deep (Τα Μυστικά της Αβύσσου)

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
The Deep

The Deep (ελληνικά: «Τα Μυστικά της Αβύσσου» ) είναι μία Αυστραλό-καναδική τηλεοπτική σειρά καρτούν, βασισμένη στο αντίστοιχο κόμικ. Δημιουργοί της είναι οι Tom Taylor και James Brower[1] και η σειρά εκδίδεται από την εκδοτική εταιρεία Gestalt Comics.

Η τηλεοπτική σειρά δημιουργήθηκε από την εταιρεία Technicolor [2], μία παραγωγή της A Stark Production και του καναδικού στούντιο Nerd Corps Entertainment, του Ομίλου DHX Media[3], μέσω του καναλιού ABC. Προβλήθηκε για πρώτη φορά στον Καναδά στις 1 Δεκεμβρίου 2015 και στις ΗΠΑ στις 1 Ιουνίου 2016[4].

Πλοκή[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μία οικογένεια ζει μέσα στο μεγαλύτερο ερευνητικό υποβρύχιο του κόσμου και η δουλειά τους είναι να προστατεύουν τη ζωή ανθρώπων και ζώων στη θάλασσα, καθώς και να ανακαλύπτουν υποθαλάσσια τέρατα και να φέρνουν στο φως καλά κρυμμένα μυστικά της αβύσσου. Ταυτόχρονα όμως, η οικογένεια Nekton [William - πατέρας, Kaiko (μητέρα), Fontaine - κόρη και Anteas - γιος] ψάχνουν την καλά κρυμμένη Lemuria, έναν αρχέγονο πολιτισμό[5]. Κατά τη διάρκεια των περιπετειών τους, αποκτούν αντιπαλότητα με δύο εχθρικές ομάδες, όπως τους υποθαλάσσιους πειρατές (με επικεφαλής τον "σφυροκέφαλο") και τον Alpheus, ο οποίος, χάρις στο υπερσύγχρονο σκάφος του, έχει στόχο του να βρει πρώτος τη χαμένη πόλη και να χρησιμοποιήσει τις δυνάμεις που υπάρχουν σε αυτήν, για κακό σκοπό.

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]