Manab Zamin

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Manab Zamin
Τύποςεφημερίδα
Μορφήταμπλόιντ
Ίδρυση1997
Γλώσσαμπενγκάλι γλώσσα
ΙστοσελίδαΕπίσημος ιστότοπος
Σελίδα στο Twitter
Η έδρα των The Daily Ittefaq και Manab Zamin στην Ντάκα.

Η Daily Manab Zamin (βεγγαλικά: মানবজমিন‎‎ "Άνθρωποι της Γης") είναι μια μεγάλη καθημερινή εφημερίδα ταμπλόιντ στο Μπαγκλαντές, που δημοσιεύεται από τη Ντάκα στη Βεγγαλική γλώσσα. Είναι η πρώτη και μεγαλύτερη σε κυκλοφορία καθημερινή ταμπλόιντ στα βεγγαλικά, ενώ η διαδικτυακή πύλη της λαμβάνει 11.000.000 προβολές σελίδας τον μήνα. Συγκεκριμένα λαμβάνει 770.000 επισκέπτες από 179 χώρες.[1][2] Είναι η μόνη εφημερίδα του Μπαγκλαντές που διαθέτει πιστοποιήσεις και συνεργασίες με την FIFA, την UEFA και τη αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Έχει, επίσης, συνεργαστεί με την Sony Pictures και Warner Bros. για τη δημοσιότητα παραγωγών του Χόλυγουντ, συμπεριλαμβανομένων των Batman Begins, Ο Σούπερμαν Επιστρέφει και Casino Royale.

Η Daily Manab Zamin είναι επίσης η μόνη εφημερίδα στη χώρα που παρείχε ειδική σελίδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2010 στη Νότια Αφρική με λεπτομερείς ενημερώσεις, προφίλ παικτών, στατιστικά ομάδων, και όλα τα τελευταία κουτσομπολιά. Η ιστοσελίδα κατατάσσεται 131η στο Μπαγκλαντές.[2]

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «mzamin.com Analytics». SimilarWeb.com. Ανακτήθηκε στις 25 Μαΐου 2016. 
  2. 2,0 2,1 «mzamin.com Site Overview». Alexa. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 24 Ιουνίου 2016. Ανακτήθηκε στις 25 Μαΐου 2016. 

Εξωτερικοί σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]