Λογαριασμός Google

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
(Ανακατεύθυνση από Google Account)
Λογαριασμός Google
Εικονίδιο του Λογαριασμού Google
URLmyaccount.google.com
ΣλόγκανOne account. All of Google.
ΙδιοκτήτηςGoogle

Ο Λογαριασμός Google είναι λογαριασμός χρήστη που παρέχει έλεγχο ταυτότητας πρόσβασης και εξουσιοδότησης σε online υπηρεσίες από την Google. Δεν απαιτούν όλα τα προϊόντα της Google ένα λογαριασμό, οπως Google Αναζήτηση, Youtube, Βιβλία Google, Χρηματοδότηση Google, Χάρτες Google, και πολλά άλλα. Ένας λογαριασμός Google, απαιτείται, για τη χρήση του Gmail, Google+, Google Hangouts, Blogger (υπηρεσία), και άλλα. Μετά από την δημιουργία ενός λογαριασμού Google, ο ιδιοκτήτης μπορεί επιλεκτικά να ενεργοποιήσει ή να απενεργοποιήσει διάφορες εφαρμογές της Google.[1]

Το YouTube και το Blogger (υπηρεσία) τηρούν χωριστούς λογαριασμούς για τους χρήστες που έχει καταγραφεί από τις υπηρεσίες πριν από την απόκτηση της Google.

Οι χρήστες του Λογαριασμού Google μπορούν να δημιουργήσουν ένα δημόσιο προσβάσιμο προφίλ Google, για να ρυθμίσετε την παρουσίασή τους στα προϊόντα της Google σε άλλους χρήστες του Google. Παρόχους υπηρεσιών από τρίτους μπορεί να εφαρμόσει τον έλεγχο ταυτότητας υπηρεσίας για τους κατόχους λογαριασμού Google μέσω του μηχανισμού λογαριασμού Google.

Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Ακόμα Περισσότερα προϊόντα Google». Google. Ανακτήθηκε στις 9 Ιουλίου 2013. 

Εξωτερικοί Σύνδεσμοι[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]