Bielenda

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Bielenda
ΚλάδοςΚαλλυντικά
Ίδρυση1990

Η Bielenda (προφέρεται: Μπιελέντα), ή BIELENDA Kosmetyki Naturalne, είναι πολωνική οικογενειακή εταιρεία καλλυντικών, που ιδρύθηκε το 1990 από την Μπαρμπάρα Μπιελέντα.[1] Η εταιρεία πωλεί προϊόντα για επαγγελματική και καταναλωτική χρήση, για περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών. Αυτά τα προϊόντα περιλαμβάνουν κρέμες, μάσκες, scrub, βάλσαμα, καλλυντικά αδυνατίσματος, προϊόντα περιποίησης για τον ήλιο, προϊόντα προσωπικής φροντίδας, σκευάσματα περιποίησης μαλλιών και χτενίσματος, καθώς και έλαια λουτρών αρωματοθεραπείας. Η εταιρεία εργάζεται για τη δημιουργία ενός δικτύου καλλυντικών και αισθητικών κέντρων, προσφέροντας θεραπείες ομορφιάς και αισθητικές θεραπείες. Όλα τα προϊόντα Bielenda αναπτύσσονται και παράγονται στην Πολωνία.

Η εταιρεία πωλεί τα προϊόντα της στη Γαλλία, στη Γερμανία, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στη Λετονία, στο Μαυροβούνιο, στη Σλοβενία, στη Σλοβακία, στην Τσεχία, στην Ουγγαρία, στην Αυστρία, στη Λιθουανία, στην Εσθονία, στη Σουηδία, στη Φινλανδία, στις ΗΠΑ, στον Καναδά, στην Ελλάδα, στην Ουκρανία και στο Καζακστάν.[2]


Παραπομπές[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

  1. «Company» (στα αγγλικά). Bielenda - Kosmetyki naturalne. Αρχειοθετήθηκε από το πρωτότυπο στις 2018-01-22. https://web.archive.org/web/20180122181651/http://bielenda.pl/en/firm. Ανακτήθηκε στις 2018-01-22. 
  2. «About Firm | Bielenda Professional». bielendaprofessional.pl (στα Αγγλικά). Ανακτήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 2018.