Χρήστης:Olympusseo

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Ποια Είναι Η OLYMPUS SEO[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Η Olympus Seo είναι μια εταιρεία που με βάση την Λακατάμια στην επαρχίας Λευκωσίας. Η Olympus Seo βοηθά τις τοπικές αλλά και επιχειρήσεις του εξωτερικού να βελτιστοποιήσουν την θέση κατάταξης της ιστοσελίδας τους στο Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης. Η εταιρεία μας ασχολείται αποκλειστικά με τον κλάδο του SEO (Search Engine Optimization) και μέσα από τα χρόνια εμπειρία και συνεχούς μελέτης, έχουμε αποκτήσει την πείρα και την εμπειρία για να γίνεται η ιδανική δουλειά σε θέματα SEO.

Οι στρατηγικές μας για βελτιστοποίηση της θέσης των ιστοσελίδων στις μηχανές αναζήτησης περιλαμβάνουν μια ποικιλία διαφορετικών τεχνικών. Αυτό περιλαμβάνει την οικοδόμηση συνδέσμων, σύνταξη και υποβολή άρθρων, καταχώριση σε καταλόγους και δελτία τύπου. Επίσης χρησιμοποιούμε διάφορα εργαλεία Web 2.0.

Έτσι μέσω των δεξιοτήτων μας και μέσω των διάφορων εργαλείων που χρησιμοποιούμε, μας δίνεται η δυνατότητα να ανεβάσουμε μία ιστοσελίδα στην πρώτη σελίδα των μηχανών αναζήτησης. Οι πιο γνωστές και διαδεδομένες μηχανές αναζήτησης είναι η μηχανή αναζήτησης της Google, της Bing και της Yahoo. Σας εγγυόμαστε πως θα σας εξασφαλίσουμε μέσω του SEO (Search Engine Optimization) μία θέση στα πρώτα αποτελέσματα με τις αντίστοιχες λέξεις κλειδιά.

Στην Olympus Seo έχουμε μάθει πως το πιο σημαντικό πράγμα για επίτευξη στόχων είναι η προετοιμασία και η σωστή στρατηγική. Για το λόγο αυτό οποιαδήποτε κίνηση γίνεται από πλευράς Search Engine Optimization γίνεται βάση εκτεταμένης μελέτης. Η μελέτη γίνεται πάντοτε ειδικά για της ιστοσελίδα σας. Ο κάθε πελάτης είναι ξεχωριστός και φερόμαστε ανάλογα. Οι μηχανές αναζήτησης έχουνε αναπτύξει ένα κώδικα όπου ο χρήστης μέσω της αναζήτησης παίρνει τα πιο σχετικά αποτελέσματα. Εμείς υποδεικνύουμε μέσω του Seo στο Google και τις άλλες μηχανές πως τα ιδανικά αποτελέσματα οδηγούν στην ιστοσελίδα σας.

Όλοι έχουν στραφεί στο Οργανικό SEO. Ας δώσουμε κάποια στατιστικά από την πιο μεγάλη και πιο δημοφιλής μηχανή αναζήτησης που είναι η Google. Οι χρήστες επιλέγουν (κάνουν κλικ) κατά συντριπτική πλειοψηφία στα οργανικά αποτελέσματα και όχι στα πληρωμένα. Μάλιστα επιλέγουν ως συνήθως τα πρώτα πέντε. Αυτό τι σημαίνει. Εάν η ιστοσελίδα σας δεν εμφανίζεται στην πρώτη σελίδα της μηχανής αναζήτησης της Google τότε απλούστατα δεν υπάρχετε στο διαδίκτυο.

Το να δημιουργηθεί μία ιστοσελίδα είναι εύκολο και απλό. Κατά την άποψη των μελών της Olympus Seo είναι αχρείαστο να δημιουργηθεί μια ιστοσελίδα και να αφεθεί χωρίς προώθηση στον ωκεανό του διαδικτύου. Με το Search Engine Optimization μπορούμε να δώσουμε την προώθηση που αξίζει η υπηρεσία ή προϊόν που προσφέρετε. Σας εγγυόμαστε πως σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η ιστοσελίδα σας θα εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Εννοείται πως το Seo μας επικεντρώνεται πάνω σε δημοφιλής λέξεις κλειδιά που γνωρίζουμε βάση στατιστικών πως αναζητούν οι χρήστες.

Επίσης τα κοινωνικά δίκτυα συμβάλουν πάρα πολύ στην προώθηση των ιστοσελίδων σας. Έχουμε εξειδικευτεί και πάνω στον τομέα του Seo μέσω κοινωνικών δικτύων. Το σλόγκαν της Olympus Seo είναι πως πρέπει να αφοσιώνεσαι αποκλειστικά σε ένα τομέα και να είσαι ο καλύτερος από όλους πάνω σε αυτό. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως πάνω στον τομέα του Search Engine Optimization είμαστε οι καλύτεροι τουλάχιστον για τα δεδομένα της Κύπρου.

Ο πελάτης μας είναι πάντοτε η προτεραιότητα μας. Εμείς βεβαιωνόμαστε πως χρησιμοποιώντας της κατάλληλες και σωστές τεχνικές μάρκετινγκ και  Seo, οι πελάτες σας θα σας βρίσουν πάντοτε στο διαδίκτυο. Είτε έχετε ηλεκτρονικό κατάστημα είτε απλά θέλετε να προωθήσετε της ιστοσελίδα σας στο Google η Olympus SEO είναι η λύση. Αρχίστε τώρα την διαδικασία SEO στην ιστοσελίδα σας κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί. Με αυτό θα εξασφαλίσετε μία δωρεάν ανάλυση της ιστοσελίδας σας όσο αφορά το SearchEngine Optimization.