Χρήστης:ManosHacker/Αναφορές/Wikimedia CEE Meeting 2015

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Εντυπώσεις

Το να πάει κανείς ζωντανά στη συνάντηση διαφέρει από το να έχει συμμετοχή μέσω skype, ο Ασάφ είχε δίκιο στην προτροπή του να παρευρεθώ και ευχαριστώ την κοινότητα που στήριξε τη συμμετοχή που κατέθεσα.

Το πρόγραμμα του CEE είναι ολοήμερο και η κούραση είναι ο κανόνας όταν συμμετέχει κανείς ενεργά. Με βασικό σκοπό την προώθηση του Wikimedia Movement, η κατάθεση της εμπειρίας, η παρακίνηση και η έμπνευση ήταν κυρίαρχα στοιχεία των καλών παρουσιάσεων. Από αυτόνομα χρηματοδοτούμενα Παραρτήματα με έμμισθους εργαζόμενους ως και απλούς βικιπαιδιστές με όρεξη να ξεκινήσουν δράσεις, το κοινό χαρακτηριστικό του μωσαϊκού των ανθρώπων, και ιδίως των καλύτερων από τους καλύτερους, ήταν το πάθος για δράση. Την ώρα που διεξάγονταν οι ομιλίες, εναλλάσσονταν κατά βούληση οι εθελοντές που κρατούσαν τα πρακτικά των συζητήσεων, στα οποία ταυτόχρονα επεμβαίναμε για να διορθώσουμε οι υπόλοιποι. Και μάλιστα το κουπί τραβούσαν οι έμπειροι, αυτό κι αν είναι παραδειγματισμός.

Σε ότι αφορά εμένα, προσπάθησα να καταθέσω την εμπειρία μου και να εμπνεύσω. Συμμετείχα ενεργά (θα δείτε τα βασικά στο pad), άνοιξα σχέσεις με κατάλληλους δέκτες και τους έδωσα το υλικό του Σχολείου να το εφαρμόσουν. Προς το τέλος των εκδηλώσεων χαρίζαμε ο ένας στον άλλον χαρτάκια με ευχαριστίες και στο κλείσιμο οι ευχαριστίες ήταν δημόσιες. Εύχομαι να εισπράξουν και δημόσια ευχαριστίες και οι επόμενοι από την κοινότητα. Σε μερικούς από εμάς πήραν και συνεντεύξεις, και το να σε προτείνουν, όντας νέο στην παρέα, είναι άλλη μια ανταμοιβή. Μας ζήτησαν να κάνουμε δημόσια μια δέσμευση, τη δική μου θα την καταθέσω εδώ. Στην επόμενη συνάντηση πρέπει πράγματι να συμμετέχει άλλος από εμένα, από την κοινότητα.   ManosHacker 20:20, 14 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

Σίγουρα ήταν και μια μεγάλη ευκαιρία να γνωριστούμε επιτέλους από κοντά και με το ManosHacker. -- Magioladitis (συζήτηση) 21:26, 14 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)

   ManosHacker 23:43, 14 Σεπτεμβρίου 2015 (UTC)