Χρήστης:Cretacargo

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

CRETACARGO TRANSPORTS[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Μεταφορές υγρών τροφίμων[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Στην Cretacargo Transport αναλαμβάνουμε τις εθνικές και διεθνείς Μεταφορές υγρών τροφίμων τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Η πολύχρονη πείρα στο χώρο των μεταφορών αποτελεί εγγύηση για την σωστή και υπεύθυνη διακίνηση των προϊόντων.  Με άμεση παραλαβή και παράδοση, σκοπός μας είναι να φέρουμε ένα αξιόπιστο και επιθυμητό αποτέλεσμα με συνεχή προσοχή στην ποιότητα της μεταφοράς, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Διαθέτουμε καινούργια ανοξείδωτα βυτία μεταφοράς υγρών τροφίμων (foodstuff only) με ελάχιστο μεικτό βάρος για την εξοικονόμηση ωφέλιμου φορτίου. Οι δεξαμενές μας πληρούν τις προδιαγραφές ATP και ΕΦΕΤ για ευπαθή προϊόντα, όπως ορίζεται από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Μπορούμε να μεταφέρουμε με ασφάλεια και αμεσότητα προϊόντα, τα οποία ανήκουν αποκλειστικά στη κατηγορία των υγρών τροφίμων, τηρώντας όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας.

Μεταφερόμενα Είδη

Λάδι, γάλα, κρασί, οινόπνευμα, χυμοί φρούτων, σοκολάτα, μπύρα, κρέμα γάλακτος, συμπύκνωμα γάλακτος,νερου καθώς και όλα ανεξαιρέτως τα παράγωγά τους που υφίστανται σε υγρή μορφή.