Χρήστης:Astromahitis

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ποιός είμαι - Σύντομο Βιογραφικό[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Χαιρετώ άπαντες τους επισκέπτες.

Το πραγματικό μου όνομα δεν έχει καμία σημασία, μιας και στον κόσμο του internet ο καθένας μπορεί να δηλώνει ό,τι θέλει. Είμαι προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και αυτή τη στιγμή ζω στην Αθήνα και δουλεύω πάνω σε έναν εξομοιωτή ελέγχου εναερίου κυκλοφορίας, τον οποίο φτιάχνω εδώ και αρκετό καιρό μόνος και στον οποίο έχω ρίξει πολύ δουλειά και αρκετό μεράκι. Η σελίδα μου αρχικά θα είναι αρκετά φτωχή ένεκα έλλειψης χρόνου. Στην πορεία ελπίζω να μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο.

Ο ερχομός μου στην Ελληνική Wikipedia από την Αγγλική, γίνεται με μια μεγάλη πικρία, λόγω μιας συγκυρίας κακών εμπειριών με ορισμένα μέλη, που κολλούσαν στο γράμμα του κανόνα και έχαναν την ουσία. Βλέπω ότι στην Ελληνική wiki θα μπορούσα να συνεισφέρω περισσότερα. Υπάρχουν λίγα άρθρα, πολλά από αυτά είναι σε εμβρυικό στάδιο και από μια πολύ πρώτη ματιά έχει ανθρώπους με τους οποίους μπορείς να συνεννοηθείς.

Αν υπάρχει οποιοδήποτε θέμα μαζί μου παρακαλώ πολύ μιλήστε μου. Δόξα τω Θεώ, μας διαχώρισε από τα υπόλοιπα ζώα, δίνοντάς μας τη λογική και την ικανότητα επικοινωνίας. Λάβετε υπ’ όψη σας ότι για την οποιαδήποτε συνεισφορά μου, ούτε χρήματα παίρνω ούτε δωρεάν εισιτήρια για τη συναυλία των Bon Jovi. Οι συνεισφορές μου γίνονται καλή τη πίστη, και προκειμένου πολύ απλά να μην γίνω εγώ ο ίδιος ρεζίλι γράφοντας ανοησίες, ψάχνω πολύ πριν γράψω και αυτό μου τρώει πολύτιμο χρόνο. Τα λάθη είναι ανθρώπινα και μπορούμε πολύ εύκολα να τα επισημάνουμε και να τα συζητήσουμε.

Τα κεφάλαια στα οποία θα μπορούσα να συνεισφέρω είναι πάσης φύσεως αεροπορικά, προγραμματιστικά, και οποιαδήποτε «χαμαλοδουλειά» δηλαδή μετάφραση, μεταφορά προτύπων από την αγγλική Wikipedia (η οποία έχει πλούσιο ρεπερτόριο προτύπων) και άλλα συναφή.

Αυτά μέχρι στιγμής. Θα παρακαλούσα να μη μου βανδαλίσετε τη σελίδα και αν θέλετε να μου μιλήσετε, κάντε το εδώ.