Χρήστης:Apollws

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Ενδιαφέροντα και πρόθεση συνεισφοράς στη Βικιπαίδεια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Το όνομά μου είναι Νίκος. Στον ελάχιστο χρόνο που βρίσκω ελεύθερο, συνεισφέρω στη Βικιπαίδεια ως προς τους εξής τομείς τους οποίους γνωρίζω καλά σε κάποια ζητήματά τους:

Θεολογία

Θρησκειολογία

Αρχαιολογία

Ιστορία

Παλαιοντολογία

Βιολογική Εξέλιξη

Αστρονομία

Πέραν αυτών, οι πλουσιότατες βιβλιοθήκες που διαθέτω, με πολλές χιλιάδες βιβλία, αποτελούν χρήσιμο κεφάλαιο, βάσει του οποίου μπορώ να προσφέρω εδώ κάποια πράγματα. Μόνο ο χρόνος είναι περιορισμένος...

Λόγω περιορισμού του χρόνου μου, συχνά συμμετέχω στη Βικιπαίδεια έμμεσα, δίνοντας συχνά υλικό σε άλλα μέλη της συνεργάτες μου, για να το αναρτήσουν αυτοί. Αλλά εν πάση περιπτώσει, σημασία έχει να γίνει δουλειά από κάποιον, και όχι αυτός ο ίδιος ο "κάποιος".

Άδεια χρήσεως κειμένων για τη Βικιπαίδεια[Επεξεργασία | επεξεργασία κώδικα]

Ως ιδρυτικό και συγγραφικό μέλος της ιστοσελίδας της ΟΟΔΕ και των υποσελίδων της, και με τη σύμφωνη γνώμη όλων των μελών των ιστοσελίδων μας, παρέχουμε από εδώ επίσημα την άδεια σε οποιοδήποτε μέλος της Βικιπαίδειας, για αναδημοσίευση στη Βικιπαίδεια, οποιουδήποτε άρθρου ή τμήματος άρθρου της ΟΟΔΕ έχει γραφτεί από μέλη μας και συνεργάτες μας για την ιστοσελίδα μας. Για άρθρα στα οποία έχετε αμφιβολία αν ανήκουν σε συνεργάτες μας, ρωτήστε μας με μέηλ στην ιστοσελίδα μας.

Επίσης, υπάρχει η άδεια για αναδημοσίευση όλων των άρθρων του π. Γεωργίου Μεταλληνού και του π. Ιωάννη Ρωμανίδη που φιλοξενούμε στην ΟΟΔΕ, αλλά και της Ορθόδοξης Δογματικής του σεβ. Ιωάννη Ζηζιούλα που έχουμε επίσης στην ιστοσελίδα μας.

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας της ΟΟΔΕ, απ' όπου μπορείτε να πάρετε άρθρα μας για τη Βικιπαίδεια, είναι η εξής: http://www.oodegr.com

Σημείωση επισκέπτη προς όσους αντιγράψουν άρθρα: Παρακαλώ να λάβετε υπόψη σας ότι η ιστοσελίδα που αναφέρεται παραπάνω έχει ισχυρή, δογματική άποψη. Αν μεταφέρετε κείμενα στη βικιπαίδεια, φροντίστε να τα μετατρέψετε σύμφωνα με τις αρχές της ουδετερότητας που πρέπει να χαρακτηρίζουν μια εγκυκλοπαίδεια.