Συζήτηση χρήστη:Zip3

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς όρισες! --Dada 16:05, 25 Αυγούστου 2005 (UTC)

HELP...![επεξεργασία κώδικα]

Έγραψα ένα άρθρο για την Κεντρική Τράπεζα το οποίο θέλω να το βάλω ως υποκατηγορία του άρθρου τράπεζα. Έβαλα στο τελός του άρθρου Κεντρική Τράπεζα το "Κατηγορια:Τράπεζα" αλλά βγαίνει κόκκινο το link. Τι κάνω;!; --Zip -3- 15:49, 26 Αυγούστου 2005 (UTC)


Έφτιαξα την κατηγορία που ήθελες βάζοντας τη μέσα στο Κατηγορία:Οικονομικά. Πρόσθεσα και το άρθρο τράπεζα εκτός του Κεντρική Τράπεζα --Dada 16:35, 26 Αυγούστου 2005 (UTC)

Διόρθωση[επεξεργασία κώδικα]

Στον άρθρο για τον πλανήτη Άρη υπάρχουν δεσμοί για τους δύο δορυφόρους του. Για τον Φόβο δεν έχει γραφτεί ακόμα το σχετικό άρθρο. Για τον Δήμο επίσης! μόνο που σε αυτή την περίπτωση το link είναι ενεργό και οδηγεί σε ένα ξέμπαρκο Δήμο της Ελλάδας... Ας το διορθώσει κάποιος γιατί εγώ ακόμα δε ξέρω τα κόλπα...!

--Zip -3- 15:54, 26 Αυγούστου 2005 (UTC)

φτιάχνεις μια σελίδα αποσαφήνισης. δες Δήμος (αποσαφήνιση) το έκανα λίγο πρόχειρα απλώς ως παράδειγμα για σένα. --Lucinos 16:46, 26 Αυγούστου 2005 (UTC)

Ο δορυφόρος του Άρη νομίζω είναι Δείμος. +Ματιά

έρχεσαι πολύ καθυστερημένος... την παρατήρηση την έχει κάνει εδώ και ώρα ο καλογερόπουλος :))))) --Lucinos 20:38, 26 Αυγούστου 2005 (UTC)

Καλώς ήρθες[επεξεργασία κώδικα]

Καλώς ήρθες και ευχαριστώ για το mail.

  • Για το πρώτο λάθος που λες (για τον Δήμο) συμβαίνει πολλές φορές να υπάρχουν λανθασμένοι σύνδεσμοι. Μπορείς ελεύθερα να διορθώνεις όποιο λάθος βλέπεις. (Όπως πολύ σωστά βέβαια λέει ο Kalogeropoulos ο δορυφόρος του Άρη είναι ο Δείμος, οπότε το λάθος ήταν στο άρθρο για τον Άρη.)
  • Για το ραδιόφωνο, από ότι βλέπω έφτιαξες μια κατηγορία για το ραδιόφωνο (Κατηγορία:Ραδιόφωνο) και όχι άρθρο. Μπορείς να αντιγράψεις αυτά που έγραψες στην κατηγορία και να τα βάλεις στο άρθρο Ραδιόφωνο. (Μπορώ να το κάνω κι εγώ αλλά ας φαίνεται ότι το έγραψες εσύ.)
  • Για το ότι δεν δίνονται ιδιαίτερα σαφείς οδηγίες και επεξηγήσεις για ορισμένα ζητήματα, εδώ μπορείς να βοηθήσεις επισημένοντας τα σημεία που χρειάζονται προσοχή ώστε να τα διορθώσουμε. Εγώ σπάνια συμβουλεύομαι τις σελίδες βοήθειας (και φυσικά δεν βρίσκω κάτι που να μην καταλαβαίνω). Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στην Βικιπαίδεια:Αγορά ώστε να τις βλέπουν και οι άλλοι και να τα διορθώσουμε όλοι μαζί.

Καλή δουλειά! —Geraki 2005-08-26 T 18:40 ZΔεν χρειάζεται να βάζεις την υπογραφή σου στα άρθρα που ξεκινάς. Έτσι κι αλλιώς όλες οι επεμβάσεις στα άρθρα κρατούνται στο ιστορικό (δίπλα από το επεξεργασία). --Dada 12:14, 27 Αυγούστου 2005 (UTC)

ΟΚ, (sorry)...!!! Τις σβήνω...
Θα λείψω τον Σεπτέμβριο γιατί έχω εξεταστική και να παραδώσω και την πτυχιακή...


Τα λέμε από Οκτώμβρη (μπορεί να ξεκλέβω λίγο χρόνο και να κάνω καμία διόρθωση...)

--Zip -3- 14:18, 28 Αυγούστου 2005 (UTC)

Σχετικά με τα Βικιβιβλία[επεξεργασία κώδικα]

Είχα σκοπό να βάλω αυτό το θέμα στην αγορά της βικιπαίδειας, ωστόσο επειδή αφορά τα βικιβιβλία (που είναι άλλο project) το αναρτώ εδώ.

Ενώ μπορεί ο καθένας να μπει στην σχετική σελίδα με την βικιθήκη και τα βικιβιβλία δεν φαίνονται τα σχετικά Links για να τα διαβάσουμε και να τα επεξεργαστούμε. Το μόνο ενεργό λινκ φαίνεται να είναι ο αριθμός των βιβλίων που εμφανίζει στατιστικά στοιχεία. Όλα τα άλλα λινκ που βρίσκονται στο κύριο μέρος της σελίδας είναι ανενεργα. Αν μπορεί κάποιος ας μου εξηγήσει πως βλέπω και επεξεργάζομαι τα υπάρχοντα βικιβιβλία. Βέβαια το καλύτερο είναι να βελτιωθεί η υποδομή της σελίδας και να εμφανίζονται με προφανή τρόπο τα έστω λίγα ελληνικά βικιβιβλία.

--Zip -3- 14:52, 14 Σεπτεμβρίου 2005 (UTC)


Καλύτερα θα ήταν στην Αγορά. Πιθανότατα οι περισσότεροι χρήστες να μην έχουν περιέργεια να δουν την προσωπική σου σελίδα συζήτησης αν δεν συζητούν κάτι μαζί σου (κι εγώ ακόμη δεν παρακολουθώ πλέον όλες τις σελίδες).

Χμμμ... Η Ελληνική Βικιθήκη έχει χρόνο ζωής μια εβδομάδα. Υπάρχουν σύνδεσμοι προς αρκετούς κατάλογους με κείμενα στην Κύρια σελίδα, και φυσικά θα προσθέτουμε κι άλλα όσο μπορούμε. Στα Βικιβιβλία δεν βλέπεις κάποιους σύνδεσμους γιατί πολύ απλά δεν υπάρχουν βιβλία! [1] Τα Βικιβιβλία είναι ένα project με σκοπό την συγγραφή βιβλίων με τον ίδιο τρόπο που γράφουμε άρθρα στην Βικιπαίδεια. Βιβλία και άλλα κείμενα που υπάρχουν ήδη τα καταχωρούμε στην Βικιθήκη. —Geraki 2005-09-14 T 15:44 Z


Χρώμα γραμματοσειράς και πίνακες[επεξεργασία κώδικα]

Δες το Αμμοδοχείο (2006-03-29), ενότητα «Περί πινάκων», ή το meta:Help:Table. --Αναστάσιος 20:54, 29 Μαρτίου 2006 (UTC)

Το Αρχείο:Επιχείρηση.PNG είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφορτώσατε ή τροποποιήσατε, Αρχείο:Επιχείρηση.PNG, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή της π.χ. αν είναι φωτογραφία τραβηγμένη από εσάς γράψτε το ξεκάθαρα. Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεστε για την διατήρησή της συμπληρώστε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ.

Το Αρχείο:Επιχείρηση.PNG είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφορτώσατε ή τροποποιήσατε, Αρχείο:Επιχείρηση.PNG, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει πινακίδα σήμανσης άδειας χρήσης. Η παρουσία πινακίδας σήμανσης σχετικά με τα πνευματικά δικαιώματα, δεν σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητες οι πληροφορίες για την πηγή της εικόνας, καθώς οι περισσότερες άδειες ελεύθερης χρήσης απαιτούν την αναφορά του δημιουργού. Ακόμη όμως και σε εικόνες χωρίς πνευματικά δικαιώματα, η καταγραφή της πηγής της μπορεί να επιβεβαιώσει την εύλογη ή ελεύθερη χρήση της ώστε να μην διαγραφεί λόγω αμφιβολίας. Αν ενδιαφέρεστε για την διατήρησή της συμπληρώστε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ. MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 11:57, 6 Μαΐου 2009 (UTC)