Συζήτηση χρήστη:Valentinetzekas

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(eo) Bonvenon
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(it) Benvenuto
(pt) Βem-vindo
(ru) Добро пожаловать

Valentinetzekas, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Οδηγός χρήσης κώδικα μορφοποίησης
Οδηγός χρήσης του οπτικού επεξεργαστή κειμένων

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 


Πρόταση λήμματος για διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Valentinetzekas, το λήμμα Βαλεντίνος Τζέκας που δημιούργησες (ή σε ενδιαφέρει) έχει προταθεί για διαγραφή. Μπορείς να συμμετάσχεις με την άποψή σου και κατάθεση επιπλέον πληροφοριών στη σχετική συζήτηση. Πιθανόν να χρειάζεται να διαβάσεις την πολιτική (π.χ. Εγκυκλοπαιδικότητα) και τις σχετικές οδηγίες πριν σχηματίσεις άποψη.——Chalk19 (συζήτηση) 17:43, 13 Ιανουαρίου 2019 (UTC)

Καλημέρα. Οι συζητήσεις περί διαγραφών δεν έχουν απώτατο χρονικό όριο και επομένως ανάλογα με την εξέλιξή τους το κλείσιμο αυτών μπορεί να παρατείνεται. Υποθέτω ότι απευθύνθηκες σε εμένα γιατί είχα προχωρήσει στο κλείσιμο των υπολοίπων συζητήσεων για διαγραφή πλην όμως σε αυτές δεν είχε παρουσιαστεί καμία διαφωνία σε αντίθεση με την σχετική συζήτηση, στην οποία, εκείνη τη στιγμή, υπήρχε αντίθεση απόψεων χωρίς ευρεία συμμετοχή. Δεδομένου της εξέλιξης της συζήτησης προχώρησα στο κλείσιμο αυτής. Καλή συνέχεια!--Diu (συζήτηση) 11:16, 20 Ιανουαρίου 2019 (UTC)