Συζήτηση χρήστη:Stefmpiz

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες!


Stefmpiz, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου φανούν χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! —Corleone μη τα μασάς!@ 09:24, 25 Μαρτίου 2015 (UTC)[απάντηση]

Διάκριση στο διαγωνισμό λημματογράφησης[επεξεργασία κώδικα]

Ο τέταρτος Μαραθώνιος/Διαγωνισμός δημιουργίας και ανάπτυξης λημμάτων για τους υπολογιστές και την τεχνολογία που διεξήχθη από 15 Ιανουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου 2020 έχει ολοκληρωθεί.

Στο πλαίσιο αυτού δημιουργήθηκαν 18 λήμματα από 6 χρήστες. Συνολικά προστέθηκαν πάνω από 11.000 λέξεις νέων πληροφοριών.

Σκοπός ήταν ο εμπλουτισμός της ελληνικής Βικιπαίδειας με λήμματα από το σχετικό χώρο, πολύ σημαντικά για την κατανόηση της τρέχουσας και της μελλοντικής εξέλιξης στο σχετικό χώρο. Η δράση διοργανώθηκε από το Wikimedia User Group Greece με υποστήριξη από το Voxxed Days.

Όπως είχε ανακοινωθεί αναδεικνύονται δύο νικητές με βάση το συνολικό μέγεθος και ποιότητα συνεισφοράς στα σχετικά λήμματα. Αυτοί είναι οι χρήστες Stefmpiz και ΖῷονΠολιτικόν, που παρακαλούνται να στείλουν τα στοιχεία τους (όνομα, επώνυμο, email) στον Magioladitis για να παραλάβουν τα βραβεία τους, που είναι από ένα εισιτήριο για το Voxxed Days Thessaloniki αξίας 200€ το καθένα. Σε περίπτωση που δεν ενδιαφέρεστε για το δώρο να επικοινωνήσετε άμεσα ώστε να πάει στον επόμενο και να μην χαθεί το εισιτήριο! -- Magioladitis (συζήτηση) 15:37, 24 Φεβρουαρίου 2020 (UTC)[απάντηση]