Συζήτηση χρήστη:Skalk

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Welcome (en)
Bienvenue (fr)
Willkommen (de)

Skalk, καλωσόρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! - Badseed απάντηση 21:10, 11 Ιουλίου 2006 (UTC)Εικόνα
[επεξεργασία κώδικα]

Αγαπητέ Skalk, βλέπω ότι ανεβάσατε τη

. Θα μπορούσατε να βάλετε ακριβή στοιχεία για συνθέτη και τίτλο στην "περιγραφή" και κάποια ένδειξη πνευματικών δικαιωμάτων στην "Άδεια χρήσης"; Ειδικά το τελευταίο είναι απαραίτητο, γιατί διαφορετικά θα διαγραφεί κάποια στιγμή το αρχείο. Αν θέλετε θα μπορούσατε να βάλετε αυτή τη φούγκα στο άρθρο Φούγκα μαζί με μια ανάλυση ή να γράψετε ένα καινούργιο σχετικό άρθρο μόνο γι' αυτή. --Philologus 02:02, 22 Ιουλίου 2006 (UTC)

Oops! Πρέπει να την ανέβασα κατά λάθος όταν πειραματιζόμουν στο αμμοδοχείο, οπότε υποθέτω ότι πρέπει να διαγραφεί. Skalk

Μπορείτε να βάλετε την ένδειξη {{δα}} για να διαγραφεί γρήγορα (δείτε και τη σελίδα Βικιπαίδεια:Γρήγορη διαγραφή σελίδων), αν και εγώ θα χαιρόμουνα πάρα πολύ αν έμενε. Αν μπορείτε να ανεβάσετε άλλες φούγκες (ήχο και νότες) και να κάνετε κάποια άρθρα με αναλύσεις, θα ήταν παραπάνω από καλοδεχούμενες. --Philologus 03:01, 22 Ιουλίου 2006 (UTC)

Ευχαρίστως να το προσπαθήσω, απλώς δεν ξέρω τι γίνεται με τα πνευματικά δικαιώματα, π.χ. το συγκεκριμένο αρχείο είναι φούγκα του Μπαχ σε μορφή midi, επιτρέπεται να δημοσιευτεί; Και επίσης, αν ένα σχετικό άρθρο συνοδεύεται από μουσικά παραδείγματα με αρχεία εικόνας από παρτιτούρα που δημιουργήθηκε από εμένα με Finale/Sibelius, χρειάζεται κάποια ειδική άδεια για αυτό; Skalk 03:17, 22 Ιουλίου 2006 (UTC)

Δεν υπάρχει πρόβλημα δημοσίευσης για κάτι που δημιουργείς εσύ. Όταν ανεβάσεις την εικόνα θα χρησιμοποιήσεις μια από τις άδειες ελεύθερης χρήσης που σου ταιριάζει (GFDL συνήθως)--195.167.106.46 05:13, 22 Ιουλίου 2006 (UTC)

Ναι, πράγματι δεν υπάρχει πρόβλημα με αρχεία midi και νότες στο Finale/Sibelius. Νομίζω ότι ακόμα και μικρά αποσπάσματα από παρτιτούρες μπορεί να σκανάρει κανείς με αναφορά στην έκδοση. Ρίχνετε όμως μια ματιά και στο mutopia, που έχει ήδη ελεύθερα αρχεία ήχου και νότες, μήπως υπάρχει έτοιμη ήδη κάποια παρτιτούρα που σκοπεύετε να γράψετε.--Philologus 08:51, 22 Ιουλίου 2006 (UTC)

Εικόνα:Xenakis.png προς γρήγορη διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Γειά σου. Παρατήρησα ότι ανέβασες την παραπάνω εικόνα. Τα δικαιώματά της υπόκεινται στην πραγματικότητα στην άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.0 και όχι στην αρχική που είχες δώσει. Αυτή η άδεια είναι ασύμβατη με την GFDL, την οποία χρησιμοποιεί η Βικιπαίδεια. Είμαι της γνώμης ότι πρέπει να διαγραφεί με την γρήγορη διαδικασία. Εξέφρασε την γνώμη σου στην σελίδα συζήτησης της εικόνας, για την εικόνα. Και την γνώμη σου για το αν οι εικόνες υπό άδεια Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 2.0 πρέπει να διαγράφονται ταχέως, στην σελίδα συζήτησης του προτύπου {{Cc-by-nc-nd-2.0}}. Καλές συνεισφορές! --Dead3y3 Συζήτηση 11:22, 20 Αυγούστου 2006 (UTC)

Το Αρχείο:ΝΤΟ Μ.MID είναι υποψήφιο προς διαγραφή[επεξεργασία κώδικα]

Μια εικόνα ή αρχείο πολυμέσων το οποίο επιφορτώσατε ή τροποποιήσατε, Αρχείο:ΝΤΟ Μ.MID, έχει σημανθεί ότι δεν περιλαμβάνει στοιχεία για τον δημιουργό ή την πηγή της π.χ. αν είναι φωτογραφία τραβηγμένη από εσάς γράψτε το ξεκάθαρα. Είναι απαραίτητο να αναφέρετε τον δημιουργό και κάτοχο των πνευματικών δικαιωμάτων της εικόνας ώστε να ώστε να επιβεβαιωθεί πως δεν παραβιάζονται πνευματικά δικαιώματα καθώς και για να αναγνωρίζεται η πατρότητα του έργου. Αν ενδιαφέρεστε για την διατήρησή της συμπληρώστε τα στοιχεία πριν διαγραφεί. Ευχαριστώ.

Το ίδιο ισχύει και για τα:

--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 21:41, 26 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)

--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 18:19, 29 Δεκεμβρίου 2009 (UTC)