Συζήτηση χρήστη:Ramsys

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια.

Μερικές παρατηρήσεις σχετικά με την συνεισφορά σου:

  1. Οι τίτλοι των άρθρων πρέπει να είναι στην ονομαστική του ενικού (Μιγαδικός αριθμός όχι μιγαδικών αριθμών). Μπορείς να κάνεις μετονομασία/μετακίνηση σ'αυτά που έχεις ήδη δημιουργήσει χρησιμοποιώντας το κουμπάκι [μετακ.] δεξιά της επεξεργασίας.
  2. Δεν βάζουμε υπογραφές στα άρθρα, οι συνεισφέροντες φαίνονται στο ιστορικό κάθε άρθρου (αλλά βάζουμε υπογραφή σε σελίδες συζήτησης).

Ρίξε μια ματιά στην Βικιπαίδεια:Πολιτική και στον Βικιπαίδεια:Οδηγός για νέους χρήστες, θα σου είναι χρήσιμα στα πρώτα βήματα.

Πάλι καλώς ήρθες. —Geraki 2006-02-16 T 09:37 Z

Γεια και καλώς ήρθες. Όπου βλέπεις λάθη μην διστάζεις να επεμβαίνεις και τα διορθώνεις. Καλή συνέχεια. --Dada 00:31, 17 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)[απάντηση]

Τίτλοι άρθρων[επεξεργασία κώδικα]

Σχετικά με τα άρθρα που ξεκίνησες στα μαθηματικά, ήθελα να σου επισημάνω ότι όταν ένας τίτλος έχει πολλαπλές σημασίες, π.χ. Σώμα, Δακτύλιος, και μία από αυτές, που δεν είναι η επικρατέστερη, είναι αυτή που είχες υπόψη σου, καλό είναι να χρησιμοποιείς μια αποσαφήνιση στον τίτλο, π.χ. Σώμα(άλγεβρα) - η λέξη - κενό - παρένθεση - αποσαφήνιση - κλείνει παρένθεση (ο συνηθισμένος τρόπος). Κατόπιν, φτιάχνουμε συνήθως μια σελίδα αποσαφήνισης όπου η αρχική λέξη οδηγεί στις επιμέρους έννοιες (δεν είναι ανάγκη να το κάνεις εσύ, αυτό μπορεί να γίνει αργότερα). Επίσης, όταν φτιάχνεις άρθρα που σχετίζονται στενά το ένα με το άλλο, καλό είναι να τα εντάσσεις σε μια κατηγορία, ώστε να τα βρίσκουμε αργότερα εύκολα (για αρχή, μπορείς να βάλεις τα συγκεκριμένα άρθρα στην Κατηγορία:Μαθηματικά. Μετά, όταν θα έχει δημιουργηθεί ένας σημαντικός αριθμός, μπορούμε να φτιάξουμε ειδική κατηγορία, π.χ. Γραμμική Άλγεβρα).

Δεν είσαι υποχρεωμένος να ακολουθείς κάποιο πλάνο στις συνεισφορές σου, απλώς επισημαίνω κάποιες πρακτικές οδηγίες που έχουν αποδειχθεί χρήσιμες. --Diderot 19:52, 17 Φεβρουαρίου 2006 (UTC)[απάντηση]