Συζήτηση χρήστη:Pinkpress

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Pinkpress, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! 

Ειδοποίηση για το άρθρο Δημοσιογραφία που δημιουργήσατε[επεξεργασία κώδικα]

Το άρθρο Δημοσιογραφία που δημιουργήσατε είναι υπερβολικά μικρό και για το λόγο αυτό μπορεί να προταθεί για διαγραφή ή προτάθηκε για διαγραφή ή διαγράφηκε ήδη. Είστε ευπρόσδεκτος/η να το επεκτείνετε ή να το ξαναγράψετε, προσθέτοντας μερικές ακόμη πληροφορίες, ώστε να είναι τουλάχιστον "σύντομο άρθρο προς επέκταση" και να μη χρειάζεται διαγραφή ως "άρθρο πέντε λέξεων ή έστω μιας γραμμής και κάτι". Καλές συνεισφορές! --Ferengiμήνυμα μετά το μπιπ 18:45, 10 Απριλίου 2009 (UTC)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Αυτή μπορεί να είναι μια δραστική και απροσδόκητη αλλαγή για μια δημοφιλή σελίδα, παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε τις συνέπειες της μετακίνησης πριν προχωρήσετε.[επεξεργασία κώδικα]

Η μετακίνσηση δημοφιλών σελίδων είναι τεχνικά δυνατή από το σύστημα, αλλά δεν είναι καλό να γίνεται χωρίς την ανάλογη συζήτηση. Θέσε τον προβληματισμό σου για τον τίτλο της σελίδας Ιστολόγιο στη σελίδα συζήτησης του άρθρου. Ευχαριστώ.--MARKELLOSΑφήστε μήνυμα 10:06, 11 Μαΐου 2009 (UTC)

Διαδίκτυο[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Η προσθήκη στη 2η παράγραφο της υποενότητας "Διαδίκτυο και Ευρωπαϊκή Ένωση" στο λήμμα Διαδίκτυο κινδυνεύει να θεωρηθεί POV (όχι από ουδέτερη οπτική γωνία). Μολονότι συμφωνώ με όσα γράφεις, θα ήταν καλύτερο να την τροποποιήσεις κάπως, ώστε να αποφευχθεί ο χαρακτηρισμός της ως "POV" με συνέπεια τη διαγραφή της. Καλές συνεισφορές! --Ttzavaras 18:34, 24 Μαΐου 2009 (UTC)