Συζήτηση χρήστη:Orionas2022

Τα περιεχόμενα της σελίδας δεν υποστηρίζονται σε άλλες γλώσσες.
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια

Στην αλλαγή που έκανα έβαλα μέσα παραπομπές που υπήρχαν ήδη και προσέθεσα και πήγες του εθνικού πολιτικού φορέα Ελλήνων Συνέλευσις που τον αφορά το λήμμα.

Στην προηγούμενη εκδόση του λήμματος, υπάρχουν κατηγορίες που δεν αποδεικνύονται από πουθενά, αλλά εσείς τις δέχεστε ως αξιόπιστες. Ο πολιτικός φορέας έχει ιδρυτική διακήρυξη και από αυτήν δεν προκύπτει σε καμία των περιπτώσεων ότι είναι ακροδεξιό κόμμα ή όσα ακόμα αναφέρονται.

Για τον διορθόπολεμο που διεξάγεις στο λήμμα Ελλήνων Συνέλευσις, με παραβίαση του κανόνα των τριών επαναφορών, σου έχει αφαιρεθεί η δυνατότητα επεξεργασίας του συγκεκριμένου λήμματος για μια ημέρα. --C Messier 14:15, 20 Απριλίου 2022 (UTC)[απάντηση]

Πόλεμο κάνετε στην αλήθεια εσείς. Τα στοιχεία που έχουμε δώσει είναι αξιόπιστα μιας και είναι Ιδρυτική διακήρυξη, προγραμματικές δηλώσεις και καταστατικό που έχουν πάρει έγκριση από τον άρειο πάγο με αρ. πρωτ. 6199/4-9-2015. Αν δεν θεωρείται αξιόπιστος ο Άρειος Πάγος, για το wikipedia ίσως πρέπει να επέμβει η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.
Επιπλέον σαν παραπομπή έχουμε βάλει δικαστική απόφαση, που αποδεικνύει τα γραφόμενα και τα θέτει ως αξιόπιστα. Επίσης δημοσιεύουμε για να γνωρίζει όλος ο κόσμος, πως οι όρκοι που επικαλείται το λήμμα, δεν είναι όρκοι προς το δωδεκάθεο. Πόση παραπάνω αξιοπιστία; Orionas2022 (συζήτηση) 16:09, 20 Απριλίου 2022 (UTC)[απάντηση]