Συζήτηση χρήστη:NikosSsSsSsS

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες![επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου NikosSsSsSsS, καλώς ήρθες στην Βικιπαίδεια![επεξεργασία κώδικα]

Ελπίζω να σου αρέσει να συνεισφέρεις εδώ. Η λειτουργία της Βικιπαίδειας είναι πολύ εύκολη, ακόμα και η συγγραφή κάποιου άρθρου μπορεί να ξεκινήσει χωρίς να γνωρίζεις τις λεπτομέρειες. Σημαντικό είναι ότι δεν μπορείς να καταστρέψεις ολοκληρωτικά ένα λήμμα αφού υπάρχει πρόνοια για την αποθήκευση παλιών εκδόσεων που πολύ εύκολα μπορούν να επανέλθουν όταν χρειάζεται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς ή να διστάζεις. Επίσης μπορείς να κοιτάξεις στην Κατηγορία:Βικιπαίδεια για άρθρα που αφορούν την Βικιπαίδεια, την λειτουργία της και τους "κανόνες" που όλοι οι χρήστες και συγγραφείς ακολουθούν. Διάβασε την Πολιτική που ακολουθεί η Βικιπαίδεια. Επισκέψου την Αγορά όπου μπορείς να διαβάσεις όλα τα σχετικά για αυτό τον ιστοχώρο, να εκφράσεις απόψεις και να κάνεις ερωτήσεις.

Μερικές ιδέες[επεξεργασία κώδικα]

Μερικές ιδέες και κόλπα για να ξεκινήσεις:
  • Μπορείτε να πειραματιστείς στο Αμμοδοχείο.
  • Πάτησε στο κουμπί 'Επεξεργασία' σε μια σελίδα, για να δεις πως έκαναν κάτι οι άλλοι χρήστες.
  • Μπορείς να υπογράφεις χρησιμοποιώντας τρεις περισπωμένες, έτσι: ~~~. Αν βάλεις τέσσερις θα προστεθεί και η ημερομηνία και ώρα. Πάντα να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης, ποτέ μην υπογράφεις στα άρθρα.
  • Χρησιμοποίησε την βοήθεια για ότι απορία έχεις.
  • Αν χρειάζεσαι κάποια ιδέα για να ασχοληθείς με κάτι, δες στα προτεινόμενα θέματα. Αν δεν σε ενδιαφέρει κάτι από εκεί, δες πως να δημιουργήσεις μια σελίδα.

Καλή συμμετοχή! --Geraki Επίθεση! 06:00, 19 Ιουλίου 2009 (UTC)

Παπαευθυμίου[επεξεργασία κώδικα]

Γεια σου, και καλωσήρθες στη Βικιπαίδεια. Πριν συνεχίσεις για τον Παπαευθυμίου, καλύτερα είναι να δεις την οδηγία Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα (αθλητισμός). Υπάρχουν ορισμένα κριτήρια για να συμπεριληφθεί η βιογραφία ενός προσώπου στη Βικιπαίδεια, και φοβάμαι ότι ο συγκεκριμένος δεν τα καλύπτει, μέχρι να γίνει αρκετά διάσημος. Φιλικά Badseed απάντηση 01:53, 20 Ιουλίου 2009 (UTC)

Στη Βικιπαίδεια συμπριλαμβάνονται βιογραφίες προσώπων που είναι αρκετά διάσημα, έτσι ώστε να υπάρχουν τρίτες πηγές που να επαληθεύουν τα όσα γράφονται (κυρίως) αλλά να είναι σίγουρο και ότι το θέμα ενδιαφέρει τον κόσμο. Ένα εικοσάχρονος τερματοφύλακας στην Γ' εθνική μακάρι να φτάσει μέχρι και την Α', αλλά προς το παρόν δεν πέφτει μέσα στα κριτήρια συμπερίληψης. Μπορείς να διαβάσεις και το κεντρικό Βικιπαίδεια:Εγκυκλοπαιδικότητα. Μπορείς ωστόσο να γράψεις για γνωστούς ποδοσφαιριστές, βελτιώνοντας ίσως κανένα από τα άρθρα της κατηγορίας Έλληνες ποδοσφαιριστές - Badseed απάντηση 02:04, 20 Ιουλίου 2009 (UTC)

Το κάνει το γκουγκλ μόνο του - Badseed απάντηση 02:17, 20 Ιουλίου 2009 (UTC)