Συζήτηση χρήστη:Mgoutsidou

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Πήδηση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(de) Willkommen
(en) Welcome
(es) Bienvenido
(fr) Bienvenue
(ru) Добро пожаловать

Mgoutsidou, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Η συνεισφορά σου είναι ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Button sig.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια!  --Egmontaz συζήτηση 20:33, 16 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Προέλευση κειμένων[επεξεργασία κώδικα]

Γεια χαρά, και καλωσήρθες κι από μένα. Καθώς βλέπω ότι προσθέτεις αρκετό κείμενο σε πολλά άρθρα, θα ήθελα να ρωτήσω εάν πρόκειται για δικά σου, πρωτότυπα κείμενα. Αν πρόκειται για κείμενα παρμένα από κάπου αλλού, κάποιο βιβλίο ή σύγγραμμα π.χ., δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν εδώ χωρίς την άδεια των κατόχων των πνευματικών δικαιωμάτων. Ο λόγος είναι ότι όλα τα κείμενα της Βικιπαίδειας είναι ελεύθερα για κάθε τροποποίηση και χρήση, ακόμα και εμπορική, κι αυτό δεν γίνεται χωρίς την άδεια του αρχικού συγγραφέα. Σε ενημερώνω, επειδή πρόκειται για ένα λάθος που κάνουν συχνά οι νέοι μας χρήστες, προκειμένου να μην πάει τσάμπα ο κόπος σου. Αν πρόκειται για δικά σου κείμενα, μπορείς να θεωρήσεις την παρατήρηση άκυρη και να συνεχίσεις κανονικά. Όπως και νάχει, καλή συνέχεια. Φιλικά Badseed απάντηση 12:37, 17 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Εφόσον πρόκειται για δικά σου, πρωτότυπα κείμενα, φυσικά και δεν υπάρχει θέμα πνευματικών δικαιωμάτων, μπορείς να συνεχίσεις ακάθεκτη, και οι υπόλοιποι θα υποστηρίξουμε τα λήμματα όπου χρειάζονται μορφοποίηση, συνδέσμους και τα λοιπά (σιγά σιγά θα μάθεις να το κάνεις και μόνη σου). Ελπίζω να συνεχίσεις να συνεισφέρεις και μετά το τέλος της εργασίας σου. Φιλικά Badseed απάντηση 10:04, 18 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Φωτογραφίες[επεξεργασία κώδικα]

Καλησπέρα! Στις φωτογραφίες που ανέβασες (Αρχείο:DSCN1601.JPG και Αρχείο:DSCN1635.JPG) δεν αναφέρεις καμία από τις απαιτούμενες πληροφορίες. Για να παραμείνουν οι εικόνες και να μην διαγραφούν είναι απαραίτητο να συμπληρωθεί ο δημιουργός και (στην περίπτωση που είσαι εσύ το συμπληρώνεις αναλόγως) και η άδεια με την οποία παρέχει τις εικόνες, καλό είναι να βάλεις και μια μικρή περιγραφή. Για περισσότερες πληροφορίες δες εδώ και εδώ, Φιλικά --Egmontaz συζήτηση 22:38, 19 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Καλημέρα, εκτός από τις πληροφορίες που συμπλήρωσες, είναι απαραίτητο να δηλώσεις και την άδεια με την οποία διανέμεις τις φωτογραφίες σου δες εδώ και εδώ για βοήθεια. Φιλικά --Egmontaz συζήτηση 09:17, 20 Φεβρουαρίου 2009 (UTC)

Αρχείο:20 vinilio B.jpg[επεξεργασία κώδικα]

Πρότεινα την φωτογραφία που ανέβασες για γρήγορη διαγραφή. Φωτογραφίες που βρίσκεις στο ίντερνετ εν γένει δεν μπορούν να ανεβαστούν εδώ και ιδίως με άδεια GFDL. Για το συγκέκριμένο θέμα υπάρχουν αντίστοιχες εικόνες στα commons, οπότε μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια από αυτές, π.χ. αυτή File:Vynil vinil 92837841.png, καλή συνέχεια --Egmontaz συζήτηση 02:10, 18 Μαρτίου 2009 (UTC)

Υ.Γ. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες φωτογραφίες που ανέβασες με πηγή το «google», σε όσες υπάρχουν αντίστοιχες στα commons τις αντικαθηστώ. SFriendly.svg --Egmontaz συζήτηση 02:14, 18 Μαρτίου 2009 (UTC)

Υ.Γ. 2 Για γρήγορη διαγραφή πάει και το αρχείο Αρχείο:13 british lib.jpg, υπάρχουν πολλές αντίστοιχες φωτογραφίες αν θέλεις να χρησιμοποιήσης στα κοινά εδώ, commons:Category:British Library --Egmontaz συζήτηση 02:24, 18 Μαρτίου 2009 (UTC)

Υ.Γ. 3 Συγνώμη για το πρήξημο σήμερα, αλλά έχεις ξεχάσει να βάλεις άδεια στην εικόνα Αρχείο:DSCN1620.JPG --Egmontaz συζήτηση 02:39, 18 Μαρτίου 2009 (UTC)