Συζήτηση χρήστη:Konstantinoslamprou

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Μετάβαση στην πλοήγηση Πήδηση στην αναζήτηση

Καλώς ήρθες!


(en) Welcome
(de) Willkommen
(fr) Bienvenue
(es) Bienvenido
(ru) Добро пожаловать
(eo) Bonvenon

Konstantinoslamprou, καλώς όρισες στη Βικιπαίδεια! Αυτοί είναι μερικοί σύνδεσμοι που θα σου είναι χρήσιμοι:

Μπορείς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής (Signature button beta.png). Για οποιαδήποτε βοήθεια ή απορία, μπορείς να απευθυνθείς στην Αγορά. Καλή συνέχεια! --Vagrand (συζήτηση)


Ειδοποίηση για το λήμμα Μανίκια Εύβοιας

Δημιούργησες το λήμμα Μανίκια Εύβοιας, χρησιμοποιώντας όμως κείμενο από άλλη ιστοσελίδα. Κείμενα που προέρχονται από άλλες ιστοσελίδες και προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη Βικιπαίδεια.

Αν είσαι ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων του κειμένου και επιθυμείς τη δημοσίευσή του (ή αν έχεις εξασφαλίσει άδεια για τη χρήση του) στη Βικιπαίδεια ώστε να διακινηθεί υπό τις άδειες GFDL και CC-BY-SA 3.0, παρακαλούμε ενημέρωσε σχετικά τη Βικιπαίδεια με ένα email στο permissions-el@wikipedia.org (δες ένα ενδεικτικό e-mail). Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στη σελίδα Βικιπαίδεια:Προβλήματα πνευματικών δικαιωμάτων. --Vagrand (συζήτηση) 19:47, 28 Νοεμβρίου 2013 (UTC)

Προσπάθησε να ξαναγράψεις το λήμμα με τα δικά σου λόγια αναφέροντας στο τέλος της σελίδας της πηγές σου.--Vagrand (συζήτηση) 19:47, 28 Νοεμβρίου 2013 (UTC)

Έχει δώσει άδεια ο Αρης Χουχούμης για να δημοσιευτούν οι φωτογραφίες του εδώ; --C Messier 19:39, 4 Δεκεμβρίου 2013 (UTC)

Ναι το λήμμα είναι δημιουργία του τοπικού συλλόγου γι αυτό και η πηγή είναι από το ανοιχτό group του συλλόγου στο facebook.o Άρης Χουχούμης είναι μέλος του συλλόγου όπως και εγώ. ανυπόγραφο σχόλιο του χρήστη Konstantinoslamprou (συζήτησησυνεισφορά) .